|
Најдобра љубовна песна |
Внеси реплика | страница <1234 11> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оти не прават веќе вакви песни. |
|
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Една од поубавите... Baby I want you like the roses Want the rain You know I need you Like a poet needs the pain... |
|
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ех да е само една...од толку многу што ги има оди па одвој една најдобра
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
dark
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
faster then light :D
|
|
Antique
Нов член Регистриран: 10.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Richard Marx - Right Here Waiting Lyrics
Ocean's apart day after day And I slowly go insane I hear your voice on the line But it doesn't stop the pain If I see you next to never How can we say forever [Chorus:] Wherever you go Whatever you do I will be right here waiting for you Whatever it takes Or how my heart breaks I will be right here waiting for you I took for granted, all the times That I thought would last somehow I hear the laughter, I taste the tears But I can't get near you now Oh, can't you see it baby You've got me going crazy [Chorus] I wonder how we can survive This romance But in the end if I'm with you I'll take the chance Oh, can't you see it baby You've got me going crazy |
|
Turvior
Нов член Регистриран: 09.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
when did you sleep last night-nirvana
november rain-gnr wo bist du-rammstein |
|
jj.jasmina
Нов член Регистриран: 07.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 32 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
djogani 2007 - Znam ja
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lonestar - Amazed
Verse One, Every time our eyes meet, This feeling inside me, Is almost more than I can take! Baby when you touch me, I can feel how much you love me, And it just blows me away. Bridge One, I?ve never been this close to anyone or anything, I can hear your thoughts; I can see your dreams, Chorus, I don?t know how you do what you do, I?m so in love with you, It just keeps getting better. I wanna spend the rest of my life, With you by my side, Forever and ever, Every little thing that you do, Baby I?m amazed by you. Verse Two, The smell of your skin, The taste of your kiss, The way you whisper in the dark. Your hair all around me, Baby you surround me, Touch every place in my heart. Bridge Two, Oh it feels like the first time every time I wanna spend the whole night in your eyes Chorus repeats. Chorus change (end), Every little thing that you do, Every little thing that you do, I?m so in love with you, It just keeps getting better. Wanna spend the rest of my life, With you by my side, Forever and ever, Every little thing that you do, Oh, every little thing that you do, Baby I?m amazed by you. |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Внеси реплика | страница <1234 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |