![]() |
|
Песната која ме расплака/расположи е... |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 17> |
Автор | |
kokomoko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
WHEN I NEED YOU I JUST CLOSE MU EYES ...............
i NEMAM JA 18 godina .........................
|
|
......
|
|
![]() |
|
SkorpijA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
ILUZIJA od Tose znae stvarno da me rasplace, megu drugite
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
*SiM* ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Мене ме расплакува песната Who`ll come with me.
|
|
yes of course, kako da no.
|
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
mene me rasplakuva Hero od Enrigue Inglesias
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
Corporal^^ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
vaka mozi sekoja pesna da me rasplaci zavisi ako go pogodi momentot kako se osekam. znaci ako pesnata se kazva za nekoe stanje vo koe so sum jas sekogas placam, a ludvam na skoro site pesni
![]() ![]() |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Hijo de la luna - Loona
me rapolozi....epten
ja obozavam pesnava
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
Queen Bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
Me rasplaka Manastirski son od Vrcak i Goodbye my lover od James Blunt
|
|
Don't wory be happy :)
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
vcera me rasplaka "i togas nekoja budala",a me raspolozuva sekogas i sekogas i sekogas UNDER THE BRIDGE...
|
|
![]() |
|
sexyemma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
mene me raspolozuvaat site pesni od black eyed peas i deja vu od beyonce
|
|
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
me rasplakuva We Belong Together od Gavin DeGraw.
|
|
|
|
![]() |
|
CoLdPlAy` ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Scorpions - Still Loving You
|
|
мариниште
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
sto nazad nazad?
|
|
![]() |
|
buceslatko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
koga sum neraspolozena, mrazam da slusam stari ju pesni............
me butaat u depresija
![]() ![]() ![]() |
|
Read an cry!!!!!
|
|
![]() |
|
ksenija ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
|
|
kseni4ka
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |