|
Прилеп |
Внеси реплика | страница <1 112113114115116 131> |
Автор | |||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
kocko
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Бог да чува!
|
|||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kazete im na NP da se fatat za usi i da se tresnat od zemja Ostajte go narodot neka uziva vo toa sto saka...da ne go sakaa pivofestot nemase tolku lugje da se soberat... |
|||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е сега само кажете им....Нека биде пропратно тоа со на музички поздрав
|
|||
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mi se pie pivo
|
|||
vivi
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...bi mozel i kako degustator da im bidesh ako , te otkrie nekoj od onie pogolemine pivari u germanija. znachi ...za tebe dabot e polosh i od gorskono...krali marko...majstorsko... stvarno imash vkus nema shto ! ..skospko = 40 d ..dab = 40 ..gorsko = 30 ..majstrosko = mozebi i pomalku od 30 ..krali marko = 30 ..znachi ,...ovie za kurovo zdravje mu opnale cena na dab-ot...sigurno deka ne chini , ama ete tebe ne mozat da te izlazat so cenite ,..neli? DAB...najdobroto od makedonija! umre... |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
јас сакам погазирани и погорчливи пива, и најбитна ми е аромата што останува после во устата горското на пример е прилично некавалитетно пиво, ама многу повеќе ми одговара од дабот |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
gradskiov casovnik povtorno pocna da vika ah....i jas so nego oti mnogu zaripnato tropa
|
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
lele be stvarno,od pamet me izvadi vecerva ova deneska pocna da vika AH saatov? epten e bucen i strasen
|
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
- e zaboraviv na vremeto da go stavam..........ebago....skopskoto!
Изменето од brza - 27.Август.2013 во 23:35 |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ako e zabaeno da ne e zaboraeno
|
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Море кога го поправаа сатот, кога почна да чука некоординирано едно време... ко сме се испрештрекале сите... аууу... А после , ко почна да чука нормално, сватив дека е тој!
|
|||
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i vnimavajte oti vo 12:30, vo 13:00 i vo 13:30 cuka po ednas....jas se zeznav ednas
|
|||
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E mora i ova da pisam...pred da go oznaci vremeto, od vcera satov cuka muzicka najava, nesto ko dzingl...
sp...ako baraat i pejacka da se prijavam duri e so vreme |
|||
Внеси реплика | страница <1 112113114115116 131> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |