|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика | страница <1 884885886887888 890> |
Автор | ||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И не биле баш малери ... денов ми е баш супер , се надевам и така ќе заврши
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК..вечер ќе спијам на тераса..ако спијам
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk....nekoj ne znae sto saka...
|
||
Mushu
Сениор ЗМЕЈ, со тетоважа сељак! Регистриран: 25.Мај.2013 Локација: Дома Статус: Офлајн Поени: 2646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК... Што убави смајлина има на форумов за разлика од оние чкулавине на фејсбук...
|
||
Тата и Тофаш се Мајбах и Бентли за Понтијак и Крајслер
|
||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I ovdeka sparno,aman vekje:)))
p.s Fala Fa Zhu shto mi posaka ubav odmor:)) |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk...Mama uste od mal me ucese .... ...onaa igracka koja si ja naigral podari ja na onie koi se pomalku mokni od tebe ... ..Taka da druze....Poveli
[/DIV Изменето од laki_bu - 08.Август.2013 во 09:24 |
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk....laki_bu sega e drugo vreme, se e kompjuterizirano, taka sto ako igrata ne ti odgovara samo klikni GAME OVER
sdk2....i razmisluvam za ova mokni, pomalku mokni i nemokni...poslednite se onie koi nemozat da se spravat so situacijata vo koja se ili vo koja mislat deka se naogaat pa vo ocaj se rasfrlaat so nepotrebni komentari kaj ke stignat ... |
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
лошо те научила играчката нема врска со моќноста дури и да си повеќе моќен од другите може некоја играчка никогаш да не ја надиграш играчката има врска со менталниот склоп на човекот..
абе какви малери, било бетер |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sdk....sto tolku se zamaraat so moite igracki...
...sdk....loso , arno ...nekako me naucila majka mi... |
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
SVOJA
Сениор Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk...deka preku glava mi e od provokatori,sto ne si gleat rabotata ccc
|
||
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
||
Mushu
Сениор ЗМЕЈ, со тетоважа сељак! Регистриран: 25.Мај.2013 Локација: Дома Статус: Офлајн Поени: 2646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК... 1 сатот дојде
|
||
|
||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк месецов со шетање почна и ќе заврши
|
||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа е убаво Шац , продолжи така
Денов , непланирано ми беше до сега а и ќе ми е напорен
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Mushu
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК... Ќе се збркаат Вал и Шатци, двете се во игра со 4 збора
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 884885886887888 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |