|
Опуштено со Тони и Дејан |
Внеси реплика | страница <1 202122 |
Автор | |
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toni stana obraten.
porano go mrazese boki 13 a sega si ja zede fufi vo studio. Sto se pravi parata.Velija ti nareduva da gi pokanis vo studio i nema sakam nekam |
|
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
|
Tor
Сениор Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za fifi pomisliv deka e sandra sapsoska , misot nekogasen. ali i ovoj ne e los...
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тони стана пре опуштен во изразувањето,синоќа малку гледав и не ми се допадна баш неговиот вокабулар.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
факин фрик рената а шо кажа тони па шо велиш се преопушти кога и тој пеерот се зафркаваше на негова сметка со тоа ПЕЕР а за вицовите за пеерите ме изнасмеа а си реков дека нема да ја гледам оваа емисија со обратните ама арно шо ја гледав оти знаев дека ќе има тешки глупости |
|
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле колку мраазм Опуштено ...кај и да се појави тони менувам канал ...одвратен ми стана последниве неколку месеци
|
|
nema_nick
Група DJ NN Регистриран: 08.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 91 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
opusteno kuliraj
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се слагам со Рени.. Вокабуларот му е на "ниво"...
|
|
Tor
Сениор Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Opusteno vecerva rezil: Mia vika probala site drogi, ja prasuvaat dali e lezbejka, dali bila pijana koga se guskala so devojka, geysha sakala da bide nikako prostituka, nema maz, decko, nema deca...Mi smeta ova so drogive nisto drugo...Sve za geyovi zborat, legalizacija na lesni drogi ( zadkulisno )... Dzambazov e vo pravo koga rece deka ovaa emisija ne ke trae bas...Ne gleam veke Opusteno, a sum ja pratel stalno...
|
|
Незнаен јунак
Нов член Регистриран: 15.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за жал се потиња и потиња....one man show. Тони сам си кажува гачки сам си се смее, гостите се таму само колку да го дополнат него, не он нив.
Сеа рака на срце со гостите што ги има на располагање и содржајноста нивна можда и паметно прави што не им дава многу простор али ипак... како и да е Део FTW!! две минути има собрано муабет во цела емисија ама двете се фективни до бандаж |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На местото на Део да е Сашко Коцев емисијава ќе беше
невидена...дури и гости нема да им се потребни, вишок ќе се. Инаку ја гледам кога ќе ја начекам за да се изнасмеам здраво на бисерите од Тони |
|
Crna Arapina
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Део како дрво само седи за украс |
|
Train hard,Fight easy !
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
" Добро испеано " Тони и Зоран Љутков
Признавам не можам без тебе, не можам без тебе
подобро уби се, уби се или обеси се |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Внеси реплика | страница <1 202122 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |