|
Прилеп |
Внеси реплика | страница <1 111112113114115 131> |
Автор | |||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И тоа е нешто .... добро , хумано
|
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ееее кој не чита идивиди,ете гледаш Санти Него ај шегата на страна нека им е со среќа. |
|||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Пијана работа , само да не се кае цел живот
Орка требеше порано да споделиш искуство, пред да почне пиво фестот |
|||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
и еве на пример минатата година пиев Бадвајзер, сега немаше (едно од најдобрите пива што ги имам пробано) |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
vouager
Нов член Регистриран: 26.Декември.2012 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Na Oktoberfest vo München Endo Pivo (1Litar) kosta 10 Evra!
Redovna cena po kafani e 6-7 Evra. Pa sea videte dali e skapo :) |
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а да, заборавив, една германска кригла е колку две наши кригли/три чаши Изменето од zabegan - 22.Јули.2013 во 01:16 |
|||
|
|||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kostase 9 evra... I vidi sea...iako privlekuva turisti od cel svet, toa e germanski nastan po germanski ceni..napraven za evropski plati od 2-3-4000 evra, a ne 200 evra! I bez razlika kade e, litro e litro. Vo pp bese 2evra litro... I da, skapo e! Za makedonski festival na pivoto,skapo e... Ama skapi se i standovite...a skap e i ovoj volot sto ne mi se bendisa denes... I znaes sto? Nie ziveeme bo MK...tocenoto trebase da e bar poeftino... |
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Скапо или не секојдневно во пресата излегуваше информација дека се рушат рекорди и се пие повеќе и повеќе пиво . Значи има два варијанта :
1.Или медиумите лажат 2. Или за Македонецот пивото не е чак толку скапо и може да си пие колку му душа сака . Па сега кажете вие која е вистината .Според мене цените стварно не се никако ниски , но штом си таму значи си спремал некој денар плус и не ти смета да го потрошиш за пиво .
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ааааа , а Кенбахот не ти беше скап од што ти беше сладок
|
|||
|
|||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ете се откри од каде храброст за јавни запросувања
|
|||
|
|||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
за мене како Скопјанец, цените не беа евтини, ама беа ок, за исти пари испив дупло повеќе пиво отколку во Скопје и јас не бев со денар плус, бев спремен со парите што обично ги трошам дома неделно (жртва мора да се даде ), пола за плин, пола за пиво, и 50 денари за цигари, со 600 и кусур денари, поминав ок |
|||
|
|||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Se sto e ispieno so tebe mi e najslatko Ne se zalam za nisto togas, a ne za dzabe imam dzentlamen do mene |
|||
vouager
Нов член Регистриран: 26.Декември.2012 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Muabetot ne mi bese cenite vo Prilep da gi sporeduvam so tie od München. Tuku da kazam deke cenata vo Münhen za Oktoberfest e tri pati povisoka otkolku redovnata cena. Taka da Prilepskive bea vo "Granicite" Da i jas napisav deka germanska krigla e 1 Litar! |
|||
Внеси реплика | страница <1 111112113114115 131> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |