|
Прилеп |
Внеси реплика | страница <1 110111112113114 131> |
Автор | ||||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
размисли пред да напишеш глупост
|
||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
А ти забеган , да не си ни на гости ?
|
||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Прајте што че прајте,со памет само...
Јас од пред пет шест години уште трауми си носам |
||||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
|
||||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Какви трауми бе Орка ?
Импресии забеган ? те бендиса или не те бендиса ?
|
||||
|
||||
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
После неколку пива каква беља може да те снајде,а
Женска беља Санти,женска Да не влегувам у детаљи сега Него ме чувал некој ангел таа вечер...Ќе викаа шо добар беше се ожени греота човекот |
||||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ауууу Орка ти ептен бајаги си пиел бе хахахха , шала друже
Али добро , искуство плус ... уз пиење
|
||||
|
||||
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Не,мене малце пиење ми треба за дешавки да почнат да ми се случуваат
Среќа во тоа време немав интернет,па се се заврши по неколку недели досаѓање на телефон |
||||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
единствена замерка ми е што сеуште има многу мал избор на музичката сцена и сеуште има мал избор на пиво, тоа е отприлика се плус, финтата со пакомак беше добра |
||||
|
||||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Во право си , добро си забележал колега Нема избор како порано , комерцијала , само што пивата и не се така евтини како што би требало да бидат ... ФЕСТИВАЛ е нели (не дека тоа ни прави некој проблем , пиво или две помалце не е проблем за некои) но тоа што не им дозволуваат на другите пивари од странство да направат промоција е исклучиво сиот ќар да влезе во џебот на овие нашиве
|
||||
|
||||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Може среќа е да а бројот лесно се мења Значи ти си бил сам по себе феномен
|
||||
|
||||
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Море чоек само ум му дадов на децана
|
||||
Внеси реплика | страница <1 110111112113114 131> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |