|
ПЕЖО 607 ПРОБЛЕМ СО ВТОРИОТ АКУМУЛАТОР |
Внеси реплика |
Автор | |
milanamd
Нов член Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 21.Јули.2013 во 01:28 |
ПЕЖО 607 ПРОБЛЕМ СО ВТОРИОТ АКУМУЛАТОР
ИМАМ ПЕЖО 607 .ПЕЖОТО ИМА ДВА АКУМУЛАТОРА . ЕДЕН ЗА МОТОРОТ А ВТОРИОТ ЗА ОТКЛУЧУВАЊЕ И ЗАКЛУЧУВАЊЕ НА ВРАТИ , ОТВАРАЊЕ И ЗАТВАРАЊЕ НА ПРОЗОРИ , ИМАМ ПРОБЛЕМ СО ВТОРИОТ АКУМУЛАТОР Т.Е ПОСТОЈАНО СЕ ПРАЗНИ (ПАЃА НАПОНОТ ) А СО ТОА И ГО РЕСЕТИРА И БОРД КОМПЈУТЕРОТ - ИМА НЕКОЈ ПОТРОШУВАЧ КОЈ ШТО ГО ПРАЗНИ АКУМУЛАТОРОТ И НЕ МОЖЕМЕ ДА ГО ПРОНАЈДЕМЕ .АКО НЕКОЈ ИМА НЕКОЕ СОЗНАНИЕ ИЛИ ИМА НЕКОЈ СЛИЧЕН ПРОБЛЕМ , ЌЕ МУ БИДАМ БЛАГОДАРЕН ПОЗДРАВ |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најубаво во Еуроимпекс или некој добар електроничар да го дијагностицира дефектот.. Новите автомобили имаат само дијагностика која се бележи во ЕЦУ-то на самиот автомобил, и секој подобар електроничар со лап топ ќе ја открие грешката... И да има некој тука што го има сличниот проблем ќе ви каже да појдете во овластен или некој добар сервис.
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |