![]() |
|
Последен гледан филм |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 348349350351352 475> |
Автор | |
Mushu ![]() Сениор ![]() ![]() ЗМЕЈ, со тетоважа сељак! Регистриран: 25.Мај.2013 Локација: Дома Статус: Офлајн Поени: 2646 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Тата и Тофаш се Мајбах и Бентли за Понтијак и Крајслер
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ....Dve sestri ja pronaogjaat vrskata megju eden tunel i ischeznuvanjeto na lugje... Megju tie ischeznati lica e i soprugot na edna od sestrite! |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Mushu ![]() Сениор ![]() ![]() ЗМЕЈ, со тетоважа сељак! Регистриран: 25.Мај.2013 Локација: Дома Статус: Офлајн Поени: 2646 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ...Preubava romansa...! Veruvate li vo sudbina? Odlichen film,chista 10 - ka:) Изменето од Valerija - 19.Јули.2013 во 23:38 |
|
|
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
![]() И фантастична грешка која ме насмеа на 0:09.... ![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
![]() ...Mnogu trogatelno,emotivno..solzite ne izostanuvaat na kraj... Vo sekoj sluchaj odlichen film! Odlichna akterska dvojka! |
|
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Копајќи да дојдам до било каква книга од Николо Аманити (за жал само италјански изданија има во pdf)
Ископав три филма направени според неговите дела... Трогателна приказна за емоционалните проблеми низ кои поминуваат полу брат и сестра...Судбината ги спојува во моментите кога не сакаат да имаат било кој околу себе.За да се запознаат подобро и во животот да видат и малку надеж... ![]() soundtrack |
|
![]() |
|
![]() ....Zaveduvanje,opsesija,ubistvo....se za ljubovta...! Samo opasno zavodlivata Joli mozhe da odigra vakva uloga! |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
анимиран филм во два дела, за мене, многу подобра приказна од било кој филм што излегол до сега, вклучувајќи ја и популарната трилогија на Нолан
![]() кој почитува анимација и стрипови, нека го погледне ![]() ![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
![]() ![]() Dvata se odlicni filmovi ....Vi gi preporacuvam |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ....Prekrasen film-mjuzikl,snimen na prekrasniot Skopelos... Odlichna akterska ekipa! Meril Strip nema promashuvanje vo svoite ulogu! Изменето од Valerija - 23.Јули.2013 во 10:27 |
|
|
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Едно време ми беше филм за поправање на расположението, благодарам што ме потсети Валерија ....
![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
![]() |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 348349350351352 475> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |