|
Прилеп |
Внеси реплика | страница <1 107108109110111 131> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како до совршен Златен Даб?
...dab-ot si e...dab! ...otkako se pojavi,...samo nego go pijam, ...koga imam izbor,...dabome!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мене Дабот ми е второ најнеубаво пиво после Ефес... ама тоа е веќе ствар на вкус (нема везе со локал патриотизам )
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- gorskoto ti e poubavo,...ili mozebi ona ...markovoto?
...ili mislish na majstorsko? |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега дури слушам дека Владо ќе иде Пп
ми се иде па макар отпеал и една песна, само да го видам |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе имате избор на фестот шо се секирате ...
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МЖ Транспорт а.д Скопје ќе пушти во сообраќај вонредни возови од Скопје и од Битола до Прилеп и обратно претстојниот викенд заради зголемениот интерес за присуство на Фестивалот „ПИВО ФЕСТ” во Прилеп. - Композицијата на возовите ќе биде составена од штотуку реновираните патнички вагони, соопшти денеска МЖ Транспорт а.д. Скопје. Вонредниот воз од Скопје в сабота и в недела ќе тргнува во 11 часот. Во Велес ќе пристигне во 11:42, во Богомила во 12:34, а во Прилеп во 13:15 часот. Од Прилеп кон Скопје возот ќе сообраќа в недела и понеделник, со време на тргнување во 01:18 часот по полноќ. Во Богомила возот ќе пристигне во 01:58, во Велес во 02:49, а во Скопје 03:38 часот. Вонредниот воз од Битола в сабота и в недела ќе тргнува во 23:45 часот. Во Прилеп ќе пристигне во 00:23. Во спротивниот правец од Прилеп за Битола возот поаѓа во 01:30, а во Битола пристигнува во 02:04 часот. МЖ Транспорт потсетува дека кон Прилеп во деновите на „ПИВО ФЕСТ“, сообраќаат и редовните патнички возови кои од Скопје тргнуваат во 06:48, 14:30, 17:10 и 19:38 часот, а во повратен правец од Прилеп за Скопје во 03:49, 06:10, 13:35 и 19:24 часот. Патниците од Битола кон Прилеп можат да ги користат возовите во 03:10, 05:30, 12:45 и 18:35, а во обратен правец од Прилеп за Битола возовите во 09:39, 17:12, 19:26 и 22:25 часот. Цената на повратен билет на релацијата Скопје – Прилеп – Скопје изнесува 398 денари. Повратниот билет Битола – Прилеп – Битола, пак, чини 158 денари. Исклучок е деловниот воз „Хераклеа експрес“ за кого треба да се доплатат 22 денари за повисок ранг воз и 27 денари за резервација за место за седење. Погодноста на овој воз е податокот дека од Скопје пристигнува во Прилеп за нешто повеќе од два часа, се вели во соопштението од МЖ Транспорт. |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Posledni podgotovki....
Binata e gotova, ozvucuvanjeto se sprema, standovite se mestat, na bilbordi ima postaveno turisticki karti na gradot i plisani majmuni na site banderi |
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uste jas da trgnam
|
|
vivi
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://10bez10.com/vesti/opshtina/903-karta-na-pivofest-se-shto-vi-e-potrebno-ako-patuvate-za-prilep
aj za da ne se zagubite po parkojne
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море чоек сето то убо...Ама ебаго еден да речи елајте дојдите на гости
пс. Мене веќе ме викнаа |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubava rabota e ova kartava, samo mene nekako odnopaku mi e, ova sto e oznaceno levo, mene desno mi idi, a ova sto e gore - dolu |
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ami ebago sto se bunis ti koga si pokanet
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нивоно на менаџменто да о поткренам ја...Ова Скопјаниве се да и каниш да и молиш само
|
|
Внеси реплика | страница <1 107108109110111 131> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |