|
Кои песни ве потсеќаат... |
Внеси реплика | страница <1 6789> |
Автор | |
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LeAnn Rimes - Life Goes On - ме потсеќа на едно убаво време...
Lindsay Lohan - Confessions Of A Broken Heart - ме потсеќа на некои моменти ..што ќе ги паметам... Изменето од ФорумскаБаба - 11.Ноември.2010 во 16:28 |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dirty Preety Things -Bang Bang your dead
Cypress Hill -Insane in the membrane На едни глупи, стари времиња... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Divlje Jagode - Jedina moja
i ovaa Zorana - Da mi ime nezboravis i na dvete sum mnogu osetliv koga ke gi slusnam... |
|
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu pesni me podsekaat na odredeni periodi.....eve.......edna
Armin Van Buuren-In and out of love........me podseka na eden nezaboraven i lud odmorrrrrrr........vodaaaa......plazaaaaa....... |
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ахахахаха песнава ме потсеќа на седењето до 5 сабајле ... со добар тим ...феар, сања итн итн
... кога ми ја пееше.... Shto se sluchi, koj te smeni Stvarno ne te razbiram Glaven turbo-folker stana ti A jas poluduvam.... или пак ... исто на глупирањето до касно .. цигарите ... 100 линкови ... и меѓу нив и овие .... Dido - White Flag Dido - Don't Believe In Love иииииииии Dido - Life For Rent и оваа на сања-а Dido - Everything To Lose |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на ланскиот одмор и на концертот на Тони |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На едни далечни тинејџерски денови на одмор во Крушево
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сите песни на нешто ме потсеќаат |
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 6789> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |