|
Што ви е омилено хоби? |
Внеси реплика | страница <1 131415 |
Автор | |
Mramoren
Сениор drtiot Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da igram zuski na maalo
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Моето омилено хоби..си го запоставив малку во последно време...
... но си ветувам самата на себе ...дека наскоро ќе почнам
повторно... имам една интересна идеја... само прво ќе треба
да направам ..скица......
|
|
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
омилено хоби ми е...висење на форумов
|
|
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|
malaka
Група Регистриран: 22.Декември.2012 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
racna obrabotka na nestoto
|
|
na oko
Сениор koj sum jas koj sum jas Регистриран: 25.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4866 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izrabotka na mozaici
|
|
na kamen shto se trkala mov ne se nafaka
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Омилено хоби што и ми доаѓа како еден вид на занимање ми е тренирање Аикидо. Тренирам 3 години, имам земено само 2 степена(ќе имав 3 али не стигнав на тоа полагање)и планирам да продолжам додека земам црн појас(1 Дан)па за понатака ќе видиме како ќе биде, можеби ќе продолжам на друго, може ќе продолжам со истото на друго место, може ќе продолжам со истото на исто место, а пак можно е и да отворам свој клуб во склоп на некој од другите градови во Македонија..
Изменето од vlad0 - 07.Јули.2013 во 19:17 |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
bellas
Група Регистриран: 10.Јануари.2014 Статус: Офлајн Поени: 77 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
везење со срма
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Манијачење во активни корисници
И уште други две многу интересни.
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Внеси реплика | страница <1 131415 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |