![]() |
|
Прочитана книга што оставила длабок впечаток |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16171819> |
Автор | ||
redhead ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2012 Статус: Офлајн Поени: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Сенката на ветерот и Играта на ангелот- К.Р.Зафон
Папата Јована - Дона Вулфолк Крос Илјада неверојатни сонца - К.Хосеини Катедрала на морето - И.Фалконес ..... |
||
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde |
||
![]() |
||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
|
Демијан - Херман Хесе
![]() |
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
Milko01 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 180 |
|
Книга за егото - Ошо
|
||
![]() |
||
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
|
Norveska Shuma i
Dali me chekash (ovaa ja procitav pred nekoj den , ja preporacuvam)
![]() |
||
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
||
![]() |
||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
|
сите негови се преубави ![]() "Јас те сакам повеќе" |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
![]() |
||
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
|
![]() |
||
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
I Jas sum obozavatel na Murakami,.....inaku "Vestica", sto ja procitav letovo seuste ne ja zasenila druga kniga
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
|
Ah taa Vestica....kolku mi bea grozomorni prvite 100-tina strani, nemav sila da ja docitam.... |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
|
Vladetelot - Makijaveli
|
||
![]() |
||
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
|
Braka Karmazovi-F.Dostoevski
|
||
![]() |
||
Miss.Independent ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2013 Локација: In my Dreamland Статус: Офлајн Поени: 11 |
|
П.С Те Сакам
Гневот на Ангелите. |
||
![]() |
||
SVOJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
|
,,Ivona sto ja nema ,,prekrasna kniga.
|
||
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16171819> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |