|
Вагина, Kлуч зa ситe врати или ....? |
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Автор | |
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nie klucot na UGLEDOT go imame vo racete ne upotrebivme picica pri vrabotuvanje ili studiranje
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сме го употребиле тој клуч што да сеправи кога не сме досетливи
|
|
|
|
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hmmm... stalno imate polni race...neli vi tezi, mene uvek mi se prazni ( ne uvek de bas ) pa pak arno e, imam ugled ovo ono...abe so na vaa tema, aj na seks zezanje ustvari... tamu ima zezanje - jas ne sum za ovo ( ozbilnosti... ) abe aj edna ideja iam... aj site da naprajme konversacija ma MSN messenger... so ke se macime vaka so forum- pa back pa next...se utepav od klikanje samo... aaaaa
|
|
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze no ne sekogas i sekoja zena!!!!!
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
boli glava
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne se zamarajte, vo "ljubovta" i ratot se edozvoleno!
|
|
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe so zboras koj ti dava se da e dozvoleno?
|
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
boli glava
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bratce, ti ako cekas da ti dadat nisto ne pravis, treba da zemas od poodamna sto trebalo da bide tvoe! |
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne znam kakva e situacijata bash sega ama dodeka bev tamu znam deka go imashe ova.Sepak ne go obvinuvam nitu sistemot ,nitu mazite.Na mazite e da pobaraat na zenite e da odbijat.sami se degradirame...i toa za sto za rabota sto ako ne tamu ke ja dobiseh da drugo mesto ili za ispit koj ako sednash ke go spremash za edna nedela.Se soglasuvam so komentarite na Engie deka toa go nema vo Anglija.ne shirat ovde nozi za rabota ili za ocena.Eve sto pravat ovde.Znaci fino lepo pocnuvaat afera so nekoja poznata licnost(nekolku primeri David Beckam,Sven Goran Ericsson,John Preskot i sl)I posle nekoe vreme koga ke im zdosadi idat kaj Max Clifford(poznat advokat isto i sve drugo) i toj gi nosi u Daily Mail ili nekoj drug vesnik so nivnata prikazna.Vesnikot im dava pola milionce za nivnata ekskluzivna prikazna za toa kako oni se emotivno povredeni i bla bla..i normalno se na site naslovni strani i avtomatski se celebrity...posle dogovor za izdavanje kniga kaj so ke gi opishat site detalji od aferata i toa im e ushte pola milionce...i na kraj se tolku poznati so si imaat svoe show...E taka se pravi ovde dragi moi...
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
ohriganka
Сениор Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E kaj nas se se pravi obratno - samo za da se zavrsi se na polesen nacin, bez trud, bez ucenje, - koja saka taka da si gi zavrsuva rabotite vo zivotot a poznavam takvi devojki - posebno devojcinja koi se zapizani na ovie privatnite fakulteti - ama jas NIKAD, ni pod razno, niti na fakultet sum imala potreba a i da sakam za novo rabotno mesto mislam deka ne bi se osudila,
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So trud i znaenje sekoj moze da uspee, so sexot moebi e polesno, no daka se degradiras kako licnost. Ke si sednam i ke si go namacam gzot za da naucam nekoj ispit, ama preku sex da dobijam ocenka, nikad.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
Сизиф
Нов член Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
p**ka zelezni vrati otvara
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se slucuva eve na ekonomski auuuuu lugje ako nekoj znae ke me svati i ke mu tekne za koJ mislam Ima ustvari segde ama i jas ja poddrzuvam Dana bi naucila za ispid pa makar i da mi ostane koa za predmet od dr god samo ne bi se opredelila za takov BEDEN cekor!!
|
|
kokomoko81
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele ... ne razmisluvate evropski.....pa demek ako dadete i posle nakrivo vo WC...abe Bog vi dal ......za da ja upotrebite kade ima potreba.....samo ova...eden den i vo brak koga kke bidete ke ja koristite...znaes mazu jas sakam novo bluzice..jas sakam ova ..ona ...neli e isto ??? c c c
P.S. ne se zamarajte so gluposti i terajte ponatamu
|
|
......
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |