![]() |
|
Што сакаат жените од мажите??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 27282930> |
Автор | |
yuiop ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 234 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pojma nemam, ama znam jas sto sakam od zenite
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Да ја сака само неа, другите да не ги приметува, а они да го приметуваат
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Да бидат мажи. |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
И меѓу други жени да мижи
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Мижитатара ![]() |
|
![]() |
|
И во црна темница баш неа да ја погоди
![]() |
|
![]() |
|
Со аморова стрела.... само да не ја утепа. ![]() |
|
![]() |
|
И да не ја вади долго време
![]() |
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Ова му доаѓа како она „Да е најдобар у цело маало“ ...
![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
има и такви
![]() |
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Ти си најдобар у цело маало?!?!?
![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
оставам привилегијата на тебе да разбереш
![]() |
|
![]() |
|
Сакала, сакала и еден одбрала, или погодила ил се покакала
![]() |
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
toa shto ne go sakam, ne go ni dobivam
![]() znachi, se'... e sega- toa se' i ne e bash se
![]() Изменето од viktorija123 - 30.Јуни.2013 во 11:20 |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 27282930> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |