|
Што правевте пред.... |
Внеси реплика | страница <1 444445446447448 450> |
Автор | ||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и местев на комшиката некои ствари по компјутер... знам знам, сцена од порниЌи, ама жими све не беше така
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не сум издаица..
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...со саати буљев во сликава. |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јадев
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ме нервира дождот... па морав да се издувам посабајлечки |
||
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од vivi1 - 17.Мај.2013 во 08:28 |
||
vivi
|
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vaka se chistat mozochni dizni,,,, |
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
појма немам што се дизни, да не е некое средство за перење мозок? on: работев, во сабота вечер... |
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Teto, vozis? Jas simnuvav filmce..inaku |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е ја имав гости и ми се отвори дизната
|
||
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Возам тетино Ама од дизни, карбуратори, ламели и остали трапаташки се разбирам колку магаре од шпанска музика |
||
Mushu
Сениор ЗМЕЈ, со тетоважа сељак! Регистриран: 25.Мај.2013 Локација: Дома Статус: Офлајн Поени: 2646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Си ги мијав забите
|
||
Тата и Тофаш се Мајбах и Бентли за Понтијак и Крајслер
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ke ti ja zemam vozackata Inaku nie uzivavme vo preeekrasen socen pojadok |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
]
Или ќе возам точак,ролери ќе шетам може некоја поручек ќе пијам кафе по дома,на некоја клупа ќе поседам Тоа се тие работи за без пари бе даде............ |
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
Внеси реплика | страница <1 444445446447448 450> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |