![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 381382383384385 482> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
- e bash si baksuz!
![]() ...za tebe nema mrdanje ...od kaj shto si momentalno. ![]() ...sakam da zavrne.
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
камелеон ![]() Сениор ![]() ![]() девојката со точакот Регистриран: 12.Април.2012 Статус: Офлајн Поени: 587 |
ooooooo baksuze jedan
![]() nema vrnenje nema chadorce nema shapka dobro ke mi dojde da mu plesnam edna
![]() |
|
http://www.youtube.com/watch?v=sEj3Ife6rqU
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Не можеш...Си ги украла чадорот и шапката и рацете ти се зафатени Еден швепсссссссс
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
sega ke ja pustat reklamata
![]() da go odnesam fenot na popravka
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Остај го фенот до есен не џабе трошок прави Прогуглај да не барам јас сега но 100% сум сигурен дека фенот е штетен за влакното
во летниот период.
Побрзо песниве да се симнат
![]() |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
ako se simnat pobrzo ke se izmesaat tekstovite na edna so druga
![]() da se simne malku zivata vo termometarov
|
|
![]() |
|
Стави ја во фрижидер и наредено
![]() Да стигне пакетот оваа недела
|
|
![]() |
|
ke stigne, ama dali na vistinskoto mesto
![]() da mi pustat pari (kartickata ja istanciv od proveruvanje)
![]() |
|
![]() |
|
Земи си акаунт од банка,и без да ја ставаш картицата ќе си гледаш дека нема пари
![]() Да летне неделава
|
|
![]() |
|
Mushu ![]() Сениор ![]() ![]() ЗМЕЈ, со тетоважа сељак! Регистриран: 25.Мај.2013 Локација: Дома Статус: Офлајн Поени: 2646 |
Нема на кој авион да се качи
![]() Да престанат околу мене да се вртат мушичи ![]() |
|
Тата и Тофаш се Мајбах и Бентли за Понтијак и Крајслер
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
da kaj da odat
![]() da mu dojdat i komarci
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
neka mu dojdat
![]() i nea neka i dojdat
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
koj be, zaklucena sum jas
da mi dadat klucot
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
sedi tamu, kaj ke odis
da odam na bazen
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 381382383384385 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |