![]() |
|
Совршен Миленик |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456> |
Автор | ||
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() Ова се најубавите кученца на светот!Мирни,тотално неагресивни,мрзливки...едноставно совршени миленичиња!
![]() |
||
![]() |
||
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
|
Ne postoi agresivno kuce osven ako situacijata toa go bara. Basetive se se pravi kukli!
![]() |
||
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
||
![]() |
||
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
|
Овие срценца не се агресивни дури ни кога ситуацијата го бара тоа.Толку се дружељубиви,што скоро никад не напаѓаат,па ги сметаат за лоши чувари,али ја баш затоа и ги обожавам! |
||
![]() |
||
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
|
![]() |
||
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
||
![]() |
||
buceslatko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
|
porano ic ne sakav pikinejzeri... ama togas go zedovme Riki, i si go cuvavme taka... i svativ deka toj e nasovrsenoto zivotno sto nekagas jas bi go cuvala.... srce ubavo....
|
||
Read an cry!!!!!
|
||
![]() |
||
buceslatko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
|
PRED EDNA NEDELA, RIKI MI GO UKRADOA OD DVOROT... POSLE SAM SE VRATI OD KAJ TOJ ILI TAA STO GO CUVALE, IZBEGAL SO SE LANCE
![]() ![]() ![]() |
||
Read an cry!!!!!
|
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
sovrsen milenik mi e decko mi !ko so ima plavi ocinja ko sibirska haska se vlece po mene!!!Dusicka i bez lance po mene
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
SURFAC ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
|
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
||
![]() |
||
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
|
nisto ne e sovrseno i ako go izgradime pak nema da e sovrseno ke ima barem edna mana, sovrsen domasen milenik nema site si imaat svoj karakter
|
||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
||
![]() |
||
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
|
емуш... кратко и јасно - СОВРШЕНСТВОТО Е САМО ИЛУЗИЈА!
![]() |
||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||
![]() |
||
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
|
da
|
||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
||
![]() |
||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|
аквариумски риби..ептен смируваат кога ги гледаш како си пливкаат во водичката...
|
||
![]() |
||
|
Da? Vo eden post procitav deka najmnogu mrazis kuce./...
|
||
|
||
![]() |
||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |