![]() |
|
Дали сакате секс со жени над 35 години? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4445464748 58> |
Автор | ||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
жените и голманите се како виното . Колку постари , толку по искусни
|
||
![]() |
||
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
|
mlado si e mlado, od 25-30 e najdobro ...
![]() |
||
Finis coronat opus
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
![]() ![]() ...inache , bez nego dobro sum ti kazal ! =============================================================== ...tuku zlaten,...za ostanatoto shto si go napishal .daj, vidi , ziti narodot ...koj po kogo trchal,...t.e...koj zapochnal po nekogo da trcha ,....pa posle zbori,..pardon...zboruvaj ! ...iako pre bi mozel jas toa da go kazam za tebe, sum primetil ushte od mnogu odamna ama ete, ...sum zgreshil izgleda shto prv ne ti go ''isturiv''toa ama , toa e zatoa shto, ...ne mozam be zlaten,...ne sum jas nadmen kako tebe i ...samovljuben vo ona shto go mislam i znam. (ili samo mislam deka go znam) ...ako sfakjash be , zlaten , ..a ako ne...shto mislish , ..ke me zabole li ...neshto? ![]() - i
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
|
А јас па мислев мене ќе ме почека уште некоја година да проба .... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
![]() |
||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|
што е важно дали има 25 или 45 .....ако има хемија помеѓу двајца, ќе има и добар секс....
![]() |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
![]() |
||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
|
А физика?
![]() ![]() |
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
![]() |
||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|
прво хемија, па физика, па биологија.....а после некое време и историја .. ![]() |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
![]() |
||
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
|
![]() |
||
vivi
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
...ke ja pochekam ushte dve godini,...pa da probam ...kako e.
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
|
a dve godini sto ke pravis
![]() |
||
vivi
|
||
![]() |
||
|
...e aj shtom prashuvash...odi vamu...porano !
![]() ..a ako ne,...ke si dupam postaro ...malce. ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
|
Ништо не им фали ... скраја да е! Ама насловов имплицитно наведува дека тие со над 35 години се веќе стари, па дали некој би сакал да има секс со такви „старки“! А тие со 35 се јаготката врз шлагот! Во овој контекст, еден мој другар вели: „ Не одбивам ништо што е постаро од ќерка ми, а помладо од жена ми“! (25 < ![]() |
||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||
![]() |
||
|
-e pa, ako e ochuvana,...ima jaka shasija i sjajna karoserija,..dobra prednica i istaknata zadnica....pa, ako nema labava brava,...t.e...se pali od prva i brzo startuva
![]() ...pa prooden izduven sistem so cvrsti lonci,. ![]() ...samo ,na takvite chovek mora mnogu da vnimava nekoj da ne i fati oko, pa da ja vozi u ''drushtvo'' ![]() ... ili ne daj boze pa....da ja zagubi zauvek. ![]() ...e ako seto toa se potrefi ''vo edno'', mislam deka nema zoshto da ne si uzivash vo nejzinoto vozenje,pa i da e i ....+ 20-tina godini postaro ''neshto''. ![]() ..tukuu,.. ...da ne sum ja promashil jas pak temata,...k'o po obichaj ? ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
ko po obicaj samo objasnuva
![]() |
||
vivi
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4445464748 58> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |