|
Врска со сиромашен дечко/девојка? |
Внеси реплика | страница <1234 23> |
Автор | |
grom
Нов член Регистриран: 07.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mi smeta,ama da ne mora da ziveam kaj nea
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moze zasato da ne ako ima ljubov ima se!!! No samo za vrska!!Ama za vo brak bi trebalo i dvete strani da se barem dobro situirani za da podocna ne dojde do finansiski seriozni problemi!!
|
|
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
akrep
Нов член Регистриран: 27.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubovta ja izmislile siromasite za da ne platat za momata
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Воопшто не ми било нит ќе ми биде битно..
Па каков сака нека е, мада си признавам имам аверзија према побогати личности./. |
|
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zivotot e nepredvidliv. Moze da imas mnogu dobro platena rabota , pa preku nok da ja izgubis i da ostanes bez denar. A moze i da si so godini siromasen, pa srekata da ti se nasmevne . |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajde tuka ne stanuva zbor za siromashen...site sme siromashni nesme bogatashituku za mnogu,MNOGU siromashen sto nema ni kade da zivee ni sto da jade...jas najiskreno neznam dali bi mozela.........
|
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Malku kombinacii:
1. bogat - bogata && kombinacija na materijalisti 2. bogat - siromasna && devojkata nema da bide prifatena 3. siromav - bogata && deckoto nema da bide prifaten 4. siromav - siromasna && ke si ziveat srekno Vo sekoj slucaj rabotaat Marfievite zakoni... ke bide sto ke bide... |
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
љубовта не познава граници :) ако им се спојат патиштата ке биде....ама има една ,,мала,, работа ......колку се финансиски поразлични толку е помала веројатноста да им се спојат патиштата :) |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, непишано правило Делфин но вистинито..
Мене не ми ни пречи ни без стан и кола да биде ако постои навистина љубов, без гледање на материјалноста страна од негов аспект.. Ако е навистина љубов во прашање, а не занес по моетио материјално, да ок е не ми е ни проблам ни дали има или нема некоја пара во џеп. |
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
podobro da e "siromasen" so ideja za idninata, za probivanje vo zivotot, otkolku da steknal se na gotovo od roditelite i site stranichni efekti sto sledat vo taa situacija, site gi znaeme neli?
|
|
clemclem
Група Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se e relativno
Od ljubov ne se zivee. Vo Makedonija prosekot na kavgi vo edno semejstvo e 90% za smetki neplateni dolgovi i nemanje pari... Aj sega razmislite... Druga rabota... devojkite se strasno izmeneti, duri i tie ok devojki porano sto ne im bea bitni parite sega se stanati matrijalisti. Vice verca, mnogu redok e slucajot masko siromasno, zensko bogato... |
|
if all of your wishes are fulfilled many of your dreams will be destroyed!
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
redok slucaj - masko siromasno/zensko bogato..ne sum primetila, zosto mislis deka e taka?! |
|
clemclem
Група Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zosto
prvo ako e sirmoasen nema gz da i se pusti na bogata devojka (ima isklucoci) vtoro ke se oseka nedominanten i ke mu preci toa treto siromasno masko ne saka da mu vikaat jas ke platam... ima isklucoci |
|
if all of your wishes are fulfilled many of your dreams will be destroyed!
|
|
Внеси реплика | страница <1234 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |