IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - што ќе направите ако го фатите партнерот на дело?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

што ќе направите ако го фатите партнерот на дело?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 29>
Автор
Порака
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Статус: Офлајн
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2006 во 03:29
Lele me prokolna pa ne mozam da spijam:)

Toa sto ti nabroja so plakanjeto e paralelna vrska svaleracija se povtoruva poveke pati... toa e nepostovanje kon semejstvoto i ne go opravduvam, nikako.

Plus od kaj ona ke znae deka e on zenet covek na celo ne mu pisuva... a plus i plus poveke devojki/zeni od avanturistickata bransha se palat na zeneti .
A toa so plakanje hmmm tvrdam deka ne mora da plati ni denar, no tebe i taka i taka ne ti e do parite kolku mene mi se cini.tebe ti e zasto on tebe kralicata VAnda ja IZNEVERIL . Kriv e seci mu go organot... ama ovoj pat preporacuvam so tap noz poveke ke go boli

I ne sfakam sto zivci ima da se trosat za one night stand...plus obicno varanjeto ide zenet so mazena taka da ne mora da se trosat ni pari ni zivci...ama aj da ne gi otkrivam site tajni oti strav mi e za negoviot organ.

Ete zamisli , ide muz ti na rabota i mu se pusta edna jebozovna koleska, abe bombonce, so cicki krenati kon mesecinata i usni stvoreni za organot, bash ko sto si bila ti pred 15 godini plus puta 10 na kvadrat.
I mu vika ebi me , kolega , ebi me nikoj nema da znae , ni maz mi ni zenati , ebi me bash sum horny a ti si vistinski maz...

I on jebiga, go vadi , musko e , devojkata go zima vo race nekade skrieni vo magacinot i odednaska ide scena psiho...ti i go grabash od race ...go secesh i onaka krvav i go davash kako suvenir...

Mislam normalno e toa moja draga Vanda ama ako si pod jaki halucinogeni drogi na primer ... sosema normalno.

-------------

zgodna komparacija so muvite mislev ne ja znaes no dobro 1:0 za tebe iako ne si vo pravo. I pokraj moeto infantilno odnesuvanje i mladolik izgled imam dovolno godini da kazam zbor dva na temata.

-------------------

treto ...povlekuvam zbor i se izvinuvam javno ne si ti nearna ... ti si da bidam politicki korekten ... hmmm  izbuvliva si... sto bi se reklo brza na nozevi

---------------------

ruzna komparacija so toaletot ama dobro

--------------------

Te molam daj spisok od toj pola svet kade se praktikuva po azbucen red da ni vo son ne proagam natamu...
Burundi ? nekoe zabutano Brazilsko selo kade uste vladeat Amazonkite  ?? kade ??

Pa da e po tvoe , ke opadne totalno natalitetot vo svetot i za edno 100 godini ke ima samo 10 miljoni k*rati i 1 000 000 000  mazi  so maskosta vo kutivce  ...

PS mazot ti iskreno znae deka ke mu go secesh ...toa vi stoi u predbracen dogovor ?

PPS mazot ti ne ke da e Balkanec neli ?

DOBRO CLENOVI ALOOO MISLITE DEKA E OPRAVDANO DA SE SECAT ORGANI ??

OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
babuska Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Август.2006
Поени: 58
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2006 во 03:43
Originally posted by nindza nindza напиша:

DOBRO CLENOVI ALOOO MISLITE DEKA E OPRAVDANO DA SE SECAT ORGANI ??

Da, isklucivo zenski jazici 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2006 во 03:45

Da , e za toa se soglasuvam ... ne si svesna toa e resenieto za MIR vo svetot .
. Genijalno ,
Кон врв
bone Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Регистриран: 23.Август.2006
Локација: Cuba
Поени: -13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2006 во 09:25
.. многу ке му се налутам и нема да му зборам 2 дена ...
Кон врв
Korintian Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Август.2006
Локација: Macedonia
Поени: 31
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Korintian Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2006 во 14:04
Originally posted by bone bone напиша:

.. многу ке му се налутам и нема да му зборам 2 дена ...

Само 2 дена? 100% повеќе дена нема да му зборуваш, јас сум уверен во себе дека си зло памтило :)
Sexy Boy
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2006 во 14:11
ako ja fatam-tepanje , posle progon , pa holokaust
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2006 во 14:31
fora e ladnokrvno da mu kazes "i jas tebe"  pa sto saka neka misli
Кон врв
максимус Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јули.2006
Поени: 153
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај максимус Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2006 во 17:14
opa izgleda temava razbuduva strasti daj vadete necistite alista
site ,vaka naka izgleda nikoj ne gtleda niz prsti.aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
i jas taka bi igral.ali sto ako ne si ja vrsite domasnata,samo prepisuvate
i op gledas 48 br cevli pred vrata,ili tanga pod pernicata zaboravena,ili po
rano si idete od rabota,aaaaaaaa i sega so pravime,deckoto na mojata devojka
Кон врв
ohriganka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Август.2006
Поени: 229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ohriganka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2006 во 18:29
Ke svrtam grb i ke si zaminam - mozebi ke spiskam na cel glas  vo momentot, ke tresnam nesto vrata, casa, vazna - neznam; ama kompromis ili oprostaj ni pod razno, definitivno ne! Znam samo deka nema nikogas da sakam da go slusnam niti vidam,
Кон врв
luj6 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јуни.2006
Локација: United States
Поени: 53
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај luj6 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2006 во 19:48
za nindza

Vidis, dali taa situacija sto mi ja opisa bi i ja oprostil li na zena ti? Ako se desila takva situacija i taa ne mozela da se kontrolira, zasto, sepak sme od zivotinsko poteklo, dali bi i oprostil? I ako bi i oprostil togas toj brak se vika otvoren brak, znaci mozes da spies so bilo kogo ama istoto da i go dozvolis na zena ti.
A da, pola svet, znaci site muslimanski zemji go imaat ovoj zakon, ako krades ke ti secat raka, ako si neveren ke ti secat organ. Znaci ti ne smees glava da promolis vo skoro cela Azija, Afrika i na nekoi ostrovcinja. Ete da ne recis posle ne se sekiram za tebe.
I am nobody; nobody is perfect, therefore I'm perfect
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2006 во 20:06
Originally posted by luj6 luj6 напиша:

A da, pola svet, znaci site muslimanski zemji go imaat ovoj zakon, ako krades ke ti secat raka, ako si neveren ke ti secat organ.

luj6, zaboravas eden biten fakt. Tamu go imaat problemot reseno na drug, mnogu efikasen nacin. A toa e, poligamija.

Изменето од babuska - 28.Август.2006 во 20:14
Кон врв
luj6 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јуни.2006
Локација: United States
Поени: 53
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај luj6 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2006 во 20:30
Jas ne vikam deka se slozuvam so toa 100%. Jas ne secam race za kradenje. A vidi molim te kako e efektivno. Znaci funkcionira.
I am nobody; nobody is perfect, therefore I'm perfect
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2006 во 20:31
vidi ne bi prostil ama ne bi i ja zapeglal drasticno so vrela pegla toa sigurno 
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2006 во 20:36
Originally posted by luj6 luj6 напиша:

Jas ne vikam deka se slozuvam so toa 100%. Jas ne secam race za kradenje. A vidi molim te kako e efektivno. Znaci funkcionira.

Aj majkata, vidi taa rabota. Ne seces race za kradenje, ama ke seces "visocestvo" za neverstvo.

Nekako mi nema logika. Toa e isto kako da kazes, ako nekoj mi urdi kloca, ondak nema da mu vratam, ama ako mi svtri edna popreku, e ondak glava mu secam.
Doslednost luj 6, doslednost ti fali.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 29>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.