|
Доцнење на месечен циклус... |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- samo za uteha de,
...barem neshto da (ti) ...dojde. |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti gledaj ostani posle dnk-to
|
|
vivi
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- ne begam jas!
..samo neka e moja,...dnk. |
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
los znak
|
|
vivi
|
|
vind dizel
Нов член Регистриран: 27.Септември.2013 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
здр ми треба помос имав со девојками однос пред 16 дена и имав до 3 .4 .5 петрација бес кондом и после стадов кондом и заврсив работа се али се одалецив од неја и сврсив надворесно и дали има несто проблем да забремени зс усте немат добијено.
благодарам од напред ве молам за одговор |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако некој те разбрал, треба награда да му се додели. Колку години имаш? 15? Ако си имал однос со девојка ти, требало да размислиш за можните последици пред да влезеш 3,4,5 пати на предна врата. Не е ова нишај врата земи плата. Да, постои можност да забремени. И постојат милион можности за СПБ. Постои и предсемена течност. А постои и интернет. Затоа пред да го пикнеш уште неколку пати, земи прочитај малку литература за СПБ и забременувањето. Додека не созрееш, не ни треба да пикаш нешто што не се пика секаде.
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Така е Евангелине! Некои деца до 16-17 години не знаат за што им служи освен за мочање, а кога ќе дознаат - веднаш свадба! |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga kje docni toa mozebi znaci deka za devet meseci kje ima eden zitel povekje na planetata, odosto bi imalo ako ne bi docnelo |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gledam deka si imal 3.4.5 tive petracii bes citajki primetiv deka napisa tie nemaat dobieno.. znaci se zboruva za povekje devojki (NAJMNOGU 5. prema tive petraciite bes) togas NE SE SEKIRAJ NE SE BREMENI MORA DA E TOA NEKOJ VIRUS, shom se tolkav kup Изменето од anakin - 28.Септември.2013 во 11:28 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ИмаТ - НемаТ ..... а не немаАт .....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
rasipujecka na zabavi |
|
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
има една реченица што прво ми беше чудна кога ја слушнав, па после смешна, зошто сите истата ја повторуваат
-не сум трудна, ама докторката вика дека сум трудна така и ова Изменето од sanja-a - 01.Октомври.2013 во 18:54 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...i na zena mi i docni....................platata!
...m.m.e!
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...zatoa i go donesoa zakonot za abortus,retko koj izdrzauva dva-tri meseci.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |