|
Енотека |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
kipovec
Нов член Регистриран: 25.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 27.Август.2006 во 22:15 |
Dali ima nekoj koj se zanimava so sobiranje na sortni vina, Jas imam kolekcija od stotina i sakam so nekoj da razmenam po nekoj zbor za ova hobi.
|
|
kipovec
|
|
Korintian
Нов член Регистриран: 26.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немам хоби да ги собирам, но имам хоби да ги пијам. Можи да дадеш едно до две да пробаме
|
|
Sexy Boy
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И на мене не ми останува некое затворено шише иако сум голем љубител на сортни вина
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ja nemam ama sakam da pijam
|
|
kipovec
Нов член Регистриран: 25.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa sega mojme da prajme muabet za toa koj vina se podobri, pa posle ke mozime da probame nekoe Ama sepak pojke me interesira ako ima nekoj so sobira
|
|
kipovec
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej ...super...odlicno hobi ,poddrska za ponatamu....sobiras sto? vina isklucivo so poznato poteklo, proizvoditel? ili malku pogolema sloboda imas? :)
|
|
kipovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Po4nav da kupuvam od mestata kade shto sum patuval, neshto kako suvenir od proshetkata, pa posle kupuvav koga ke mi izlezea extra pri i odkako drugarite i prijatelite nau4ija deka imam vinoteka po4naa i tie da mi nosat. Taka sega imam kolekcija od 100tina vina. Pa sega sakam da nau4am ne6to pojke za ova hobi
|
|
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ке добиеш едно и од мене , ке бидеш известен благовремено
|
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да прашаше дали има некој кој ќе проба дали скиселиле вината, ќе се јавеа еден куп, вака за чување малку потешко.
Имам и ја дома едно дваесеттина шишиња, ама не од хоби туку затоа што не пиеме. |
|
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
уше на гости да викнеше
|
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој, ја? За гости имам домашно вино а богами и ракија, а може и пиво да купам... |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poradi toa sto ne se pie kaj nas imam vina stari 15 godini..pa vina
stari 4,7,9 godini....vsushnost za site priliki sto mi gi nosele vinata
stojat neotvoreni(a jas tochno znam koe e od koga i zosto
doneseno)....ete i jas sum si imala kolkcija vina a ne sum bila ni
svesna za toa,
|
|
|
|
kipovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ubo, barem sega zna6 deka ima6 mala kolekcija na vino.
Kaj mene problemot e so jas znam deka imam i si beram, e sega sakam da najdam nekoj 6o sobira i 6o praj vakva kolekcija, pa ako e pojke inaformiran da kazi nekoj zbor, dva, tri .... okolu ova
|
|
kipovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe u6te nema nikoj so beri 6i6inja sortno vino, dobro aj toga6 berete grozje
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |