|
Што сме биле во претходниот живот? |
Внеси реплика | страница <1234 18> |
Автор | |
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
доказот во живо е најреалното дело за верување... А вака, не верувам....
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
shto,be da veruvam,....sum ziveel vo tibet,...okolu 950 godina,....auuuu,....
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
meerrrii
Нов член Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова е луда работа, Седнав на компијутер ја отворив страната запрепастена од постот на Наталија, го напишав мојот датум на раѓање таму кај шо треба и еве шо ми испадна :
Your past life diagnosis:
-------------------------------------------------------------------------------- I don't know how you feel about it, but you were male in your last earthly incarnation.You were born somewhere in the territory of modern Scotland around the year 425. Your profession was that of a seaman, cook or carpenter. -------------------------------------------------------------------------------- Your brief psychological profile in your past life: As a natural talent in psychology, you knew how to use your opportunities. Cold-blooded and calm in any situation. -------------------------------------------------------------------------------- The lesson that your last past life brought to your present incarnation: The timid, lonely and self-confident people are everywhere, and your task is to overcome these tendencies in yourself and then to help other people. -------------------------------------------------------------------------------- Do you remember now? Сега ќе ви кажам како го доживеав ова, лудило ...
Ми се отвори напишаниот текст и јас почнав да читам и не знам ни како ни зошто на раката вода глеам, се исплашив, и наеднаш кога мириснав, го почуствував солениот мирис на моите врели солзи, тие течеа и течеа, а јас за тоа не бев свесна, сум била машко? Околу 425 година у Шкотска?Во модерно време? Почуствував врели морници по целото тело, а потоа ладен бран и се наежив, занемев.Можеби и затоа толку сакам да готвам, и тооолку многу ја сакам Шктската традионала облека, а не само облеката туку цела Шкотска! Зошто ми вика да ги направам луѓето повторно осамени, зарем малку ги има?
Така ја разбрав а сеа ако сум згрешила у превведување, поправете,
А тоа за дежаву, уствари го имав сонувамо ми се случи на 19 овој месец, станав, де испокарав со моите, вечерта бев поканета на роденден, немав поклон, несакав дедо ми да ме носеше, сакав сама да одам, исто така сонував дека на роденденот коа сум дошла немало никој а после сите дошле, ја никој не сум знаела, па сум си отишла, а што е најчудно сонов го имам сонувано во 2001 година и ми е запишан во дневник, во одделот кај ВАЖНИ НАСТАНИ, друго не знам шо да напишам ...
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele,uste ne veruvam i se mislam deka e cista slucajnost...jas procitav deka sum bila rodena vo aljaska,deka sum naucila da im pomagam na starite luge(nesto takvo)....nema vrska!
me naezi postot na natalija,pa i na meri,ama pak ne veruvam...
|
|
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga gledav ja, mi rekoa deka sum bila masko, od indija i sum zivela nekade 1800 gosina i sum se zanimavala so kopanje i zakopuvanje na dupki:) nejcam ni da pomisluvam povece na toa, malce mi e morbidno....
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se e mozno. Ne postoi nevozmozno. Veruvam vo ovie raboti.
I navistina interesni prikazni |
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cisto od radoznalost, kliknav da vidam i jas, i istata recenica : " I don't know how you feel about it, but you were male in your last earthly incarnation."
Znaci site lugje rodeni na toj datum ke go dobijat istiot odgovor.... |
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
web stranata navistina nema vrska bezveza e, isto kako deathclock.com
ako nemas sto da pravas zabavuvaj se. |
|
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Web stranicata со толкувања за past life не ми изгледа баш веродостојно,али затоа сум сигурна дека секој е приморан да учи лекции како последица од постапките во минатите животи.Не сум будист но итекако верувам во она за реинкарнацијата и за гревовите кои мораме да ги исплаќаме со секој нареден живот.Досега не сум имала некое интензивно искуство какво што имала Наталија на пример,ама сметам дека она што ми се случува е на некој начин одредено од моите постапки во минатите животи. |
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ej alo ... reality check .... ne moze site rodeni na ist den da bidat ovcarka vo avstralija fizicki e nevozmozno toa.
|
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
Schumacher
Сениор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
слушај според виувања тоа е возможно но според научни истражувања тоа не е возможно барем јас така мислам |
|
samanta
Сениор Регистриран: 07.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za mene problemot so vakvoto razmisluvanje e sto go gleda zivotot kako kazna...Zivotot ne treba da e kazna, ako e togas ebati zivotot...ako si kaznet za ona sto si go napravil porano..Ako ima minata karma, jas sakam da gledam na zivotot kako na nov pocetok i nov obid za podobar zivot...Zatoa zivej go segasniov zivot, ne se optovaruvaj so prethodnite zivoti....Da ne ispadne vo naredniot da se navrakas na segasniov... |
|
ванчо2006
Група Регистриран: 28.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 52 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да го искористиме сегашниот живот,а за поранешниот...или идниот...
NRGMKD,твое право е да веруваш што сакаш,а за мене сето тоа се глупости. Извини ако те навредив со мојот одговор. |
|
поздрав од Малешевијата
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
:) hm karma od minato hm da mozna ama posledicite ti do nejze da gi prosleduvas dobivas ne be bratce ne si ja platil babata izgleda:) zatoa taka ti kazala:) |
|
Внеси реплика | страница <1234 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |