|
Зошто жените се шминкаат? |
Внеси реплика | страница 123 20> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 25.Август.2006 во 18:38 |
imam zabelezano mnogu zeni koi preteruvaat vo sminkanjeto, zeni koi koristat premnogu sminka na liceto i izgledaat premnogu vestacki. Mislam deka malku sminka e neophodno a ostanatoto e samata zenska ubavina. Moeto prasanje e : Dali i kolku vie se sminkate? |
|
|
|
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi se sviga temava, bravo girl.... Preku den obavezno imam kreon, rimel i ruz, normalno zavisi kade odam. Navecer sakam pojaka sminka, senki i takvi stvari,a stavam i pudra samo navecer za iskacanje |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e jas da vi kazam iskreno mnogu malku se sminkam , edinstveno ako treba za posebna manifestacija da idam togas stavam pojaka sminka , inaku ja cenam zenskata ubavina
|
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koristam sekoj dnevna sminka koja e nezno nanesena , diskreto.Ne upotrebuvam jaki senki vo boja.Usnata ja obelezuvam so kreon i nanesuvam pastelen karmin pretezno e bledata rozeva boja i obavezno sjaj na usnite.
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
maja 30
Сениор Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se šminkam sekojdnevno no sakam nežna šminka ne mnogu jaka a za pudrata moram da kažam deka voopšto ja nema vo mojata torba i deka za 30 godini imam staveno samo dva pati za mojata matura i mojata svadba.A koga ke vidam žena koja e našminkana mnogu jako mene lično kako žena mi e degutantno.Mi izgleda veštački
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Порано се шмикав повеќе(не нападно)ама користев и сенка и креонче и појаки кармини,а во последно време само маскара и течен кармин со пастелни бои
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denje samo sjaj za usta, noke malku kreon, maskara i sjaj vo pojaka boja, Toa e se.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
Korintian
Нов член Регистриран: 26.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жена како жена ако не те излаже што можи да ти направи Се шминкаат за да те натераат да мислиш дека таа е најубава, но кога ќе ја видиш кога нема шминка она изгледа катастрофа, но потоа касно е ти веќе си заљубен во неа. И за крај си умираш со надеж дека ќе најдеш некоја што не се шминка многу
|
|
Sexy Boy
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ставам светол кармин дење (месо боја или розе) а темен ноќе, но не упадливо...Понекогаш за навечер ставам римел и розева сенка... Пудра не користам.
|
|
|
|
grom
Нов член Регистриран: 07.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam nashminkani i negovani
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ama ne i nasljapani.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ubavo e devojkata da znae dobro da se nasminka a ne koga ke stavi pudra eden ton i koga ke ja dopres so prst da ostavis otisoci. Postuvam sredeni devojki vo sekoe vreme
|
|
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ретко и дискретно се шминкам...т.е. малку течна пудра(морам зато шо неам баш чисто лице) и креон...то е то... |
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas isto. Retko izleguvam bez sjaj za usni i nekogas so slabozabelezliva svetla senka
|
|
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|
Внеси реплика | страница 123 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |