IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Здравје > Медицина
  Активни теми Активни теми RSS - ПОМОШ- ИДИВИДИ ОРДИНАЦИЈА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ПОМОШ- ИДИВИДИ ОРДИНАЦИЈА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3940414243 48>
Автор
Порака
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Статус: Офлајн
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2013 во 21:02
Ај ве молам некоја информација и дијагноза заследниве симптоми
-Често течење крв од носот
-Константно матен поглед
-левото око фокусирано и не реагира ни лево ни десно
-потреба за тишина и темно

не ме трпи кожа,ако знаете воопшто нешто кажете ми
последен симптом се појави со окото после разболување и покачена температура
И бричот падна на колена пред зборот:

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
Mateja1809 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 02.Април.2013
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mateja1809 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2013 во 00:43
Здраво, ми се појави грутка под кожата кај препоните. Кога ќе ја притиснам чувствувам болка. Незнам дали е тоа поврзано со вагината или јајниците. Грутката не е испакната, туку е внатрешна.
Дали би можеле да ми помогнете околу ова ако знаете, што би можело да биде?
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2013 во 19:44
Mateja,grutkata koja na palpacija boli moze da bide kila ili vospalenie na limfna zlezda.Potrebno e da maticniot lekar vi dade upat do soodvetna klinika.Dokolku e kila treba hirurska intervencija,dokolku e vospalena zlezda potrebna e aspiraciona punkcija.Na kraj da dodadam deka e mozno ova da vide posledica na depiilacija,pa nema da bide potrebno nisto od navedenoto.среќа
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
malinama Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 15.Мај.2013
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај malinama Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2013 во 13:51
Здраво!Ме интересира како може да се исфрлат т.е исчистат паразити од организмот.Ми здосади веќе да одам по лекари.20 испитувања правев копрокултура и фецеси но ненајдоа ништо,а знам дека имам.Дали е добро да се пие чај од Пелин.Дали воопшто го има некој користено и дали истото помогнало???Исто така ме интересира овие доктори за здрав живот,како ги викаат нутриционисти(ако не се лажам).Препореачјте ми некој добар.Се надевам на одговор....
Кон врв
uvo-grlo-nos Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 21.Мај.2013
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај uvo-grlo-nos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2013 во 20:09
Polzavce, temava za koja ste razgovarale so bijonse1 e stara vekje 3 godini no,

Bi te zamolila da mi odgovoris kako si sega, dali go nadmina problemot i na koj nacin, bidejki i jas se soocuvam so istiot?!?!

Nemam nikakva bolka, no ova trae vekje nekolku godini se povekje se vlosuva(e pozacesteno)...

Ve molam za odgovor i mislenje od dvete: Polzavce i bijonse1 :*
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај uvo-grlo-nos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2013 во 20:11

Bi te zamolila da mi odgovoris kako si sega, dali go nadmina problemot i na koj nacin, bidejki i jas se soocuvam so istiot?!?!

Nemam nikakva bolka, no ova trae vekje nekolku godini se povekje se vlosuva(e pozacesteno)...

Изменето од uvo-grlo-nos - 21.Мај.2013 во 20:13
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај uvo-grlo-nos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2013 во 20:12
Originally posted by polzavce polzavce напиша:

Ви благодарам на двајцата за советите.......

Не сум физички активна Бјонсе..мрзливка сум си...но еве ќе почнам со нешто сега..

Инхалациите ги правев само со камилица, ама ете ќе побам да ставам и морска сол...

За шест месеци ќе пишам дали се оправила работата.....хахаха....

Уште еднаш ФАЛАААаааааа!!!

Кон врв
Mincela Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 24.Мај.2013
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mincela Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2013 во 17:49
Mozes da probas so INULA od Bilna Apteka Matija, pomaga za zabrzuvanje na metabolizam i stabilen digestiven trakt.
Кон врв
Mincela Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 24.Мај.2013
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mincela Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2013 во 17:51
Mozes da probas so Inula od Apteka MAtija, mene mi pomogna...
Кон врв
martin lazarev Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 19.Јуни.2013
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај martin lazarev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2013 во 00:21
Zdravo,

Imam edno prasanje,pa bi sakal koj znae nesto okolu toa da mi odgovori,
Prasenjeto e sledno,

Od vreme na vreme i i am problem so disenjeto,koga zemam vozduh,nikako nemozam da gi ispolnam plucnite krila vo celost,i me tera na podzdrignuvanje,t.e non stom me tera da podzdrignuvam a nemozam,treba non stop da pijam gazirana voda ili slicno.Inaku aktivno trcam i sportuvam,ova nese slucuva cesto,mozebi ednas vo mesecot.pa me interesira da mozebi e vo prasanje dijafragmata ili e nesto drugo ?

Odnapred vi blagodaram na odgovorot !!!

Martin
Кон врв
pajser Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Регистриран: 04.Март.2011
Локација: Lao People's Dem. Rep.
Поени: 13921
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2013 во 00:49
,,,,shtom zhdrigash,,,seriozna e rabotava,,,,,,malku shega,,,dali si administrativec ,,i podolgo vreme so grbot si na naslonjachot od stolica,,
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2013 во 22:30
,,..Od vreme na vreme i i am problem so disenjeto,koga zemam vozduh,nikako nemozam da gi ispolnam plucnite krila vo celost...,,martin lazarev Кликни и види ги опциите 

...посебно вознемирувачки за младите тинејџери со појава на проблеми со самодовербата и психолошки нарушувања како последица од сето тоа…pectus excavatum се смета како генетски дефект ( наследен) и може да се појави и при детска мускулна атрофија , рахит…
е сега…..
затоа што срцето се наоѓа зад градната коска се среќава видливи деформитети на срцето и присутна оштетена кардиоваскуларна функција како и проблеми со дијафрагмата т.е. намален белодробен капацитет …..
http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=13933&PN=2&title=pectus-excavatum

Изменето од bijonse1 - 19.Јуни.2013 во 22:32
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај malinama Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2013 во 11:38
Вака веќе долго време имам проблеми со звучни движења т.е пукања во стомакот.и тешкотии по главата.Одамна знам дека имам проблем со паразит или некоја бактерија,па од тоа ми се овие работи.Докторката ме препраќаѓе на места каде што немаше врска.Па ме интересира како може тоа да се провери освен оние ситни тестови како јајца на паразити од фецес итн.

Исто така ме интересира дали овој систем од др. Хунда Кларк би можело да помогне или е само лага?Дали некој го пробал ова?

http://www.alternativa-za-vas.com/index.php/proizvodi/antiparazitni-program/

Исто така ме интересира дали со магнетна резонанца на врат,стомак или глава би се откриле тие можни паразити,и доколку не каде да се оди на испитување?

Ќе ве молам ако е можно за повеќе мислења.

Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај malinama Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2013 во 19:20
Originally posted by malinama malinama напиша:

Вака веќе долго време имам проблеми со звучни движења т.е пукања во стомакот.и тешкотии по главата.Одамна знам дека имам проблем со паразит или некоја бактерија,па од тоа ми се овие работи.Докторката ме препраќаѓе на места каде што немаше врска.Па ме интересира како може тоа да се провери освен оние ситни тестови како јајца на паразити од фецес итн.

Исто така ме интересира дали овој систем од др. Хунда Кларк би можело да помогне или е само лага?Дали некој го пробал ова?

http://www.alternativa-za-vas.com/index.php/proizvodi/antiparazitni-program/

Исто така ме интересира дали со магнетна резонанца на врат,стомак или глава би се откриле тие можни паразити,и доколку не каде да се оди на испитување?

Ќе ве молам ако е можно за повеќе мислења.

некој да кажеше нешто...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3940414243 48>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,204 секунди.