|
Врска со сиромашен дечко/девојка? |
Внеси реплика | страница 123 23> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 25.Август.2006 во 18:47 |
Iskreno me interesira dali bi mozele da bidete vo vrska so licnost sto e mnogu siromasna? Znam deka mnogu kazuvaat deka parite ne se bitni ama mnogu me interesira dali bi izdrzale da bidete vo vrska so mnogu mnogu siromasna licnost? dali mislete deka takvata vrska moze da funkcionira? ve molam odgovorete iskreno |
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bi mozela da, ne bi mi smetalo zatoa sto jas sum posituirana, taka da bi mozela.Nikogash ne gledav niz prizmata na parite i mokjta.Ja sum za ona SE' ZA LJUBOVTA.
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако е вистинска љубов во прашање можно е
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa sea epten siromasen?ma neeeeeeeeee
Ne se salam ako mnogu i iskreno me saka ok ali pak mislam deka mnogu zavisi od okolnostite!!!
|
|
maja 30
Сениор Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dokolku e vistinska ljubov vo prašanje i toa e možno.No ne znači deka sekogaš taka i ke ostane Može toj drugiot partner da e poambiciozen ii poleka so tekot i vremeto rabotite možat da se izmenat.pa od eden siromašen da bide negde vo sredinata i funansiite kolku tolku da se sredat.sepak pri sekoja vrska se dvajca i tie dvajca odlučuvaat e sega prašanjeto za siromaštijata za siromaštijata zavisi od ambicioznosta na partnerite
|
|
antonijo
Сениор Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj deneska se zaljubuva vo siromasen....
zar ima nekoj sto se zaljubil...poubavo ke si pomines so siromasen
otkolku so bogat....so pari ne mozes se da kupissss pa ne i ljubov..
|
|
that's me
Сениор Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako ja imam dovolno,so e vazno dali ona ima,a?
|
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas nikojpat ne gi gledam parite pret licnosta sto ja sakam ako se sakame dvata iskrajno parite sami ke dojdat
|
|
mbm
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikogas materijalnata strana ne mi bila vazna koga bila vo prasanje ljubovta. Sekoj moze da zapadne vo golema siromastija od koja ke znae i da se izvlece.
|
|
kokomoko81
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
spored mene bitna e samo ljubovta ,,,,ne se bitni parite...ama samo se zalazuvame ,.,..edinstvena rabota za da opstane edna vrska se bash parite ....ako ima pari ima sloga ima se ....siromasna devojka ,...pa sto znam...
|
|
......
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si bese eden ubav soncev den, pozadi sedum gori i morinja ...bla bla bla ....I na kraj ke ispadne deka site nematerijalistki od Skopje se sokrile tuka na forumot ...
I taka si ziveea srekno do krajot na zivotot. |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa ako edniot e bogat a drugiot siromav moze da stvori samo pritisok i vakuum koj moze koga togash da ja zaebe cela rabota
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so mnogu,mnogu siromashen iskreno neznam,nesum bash sigurna
|
|
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zaboravi da napises THE END
|
|
respect my authoritaaa
|
|
Внеси реплика | страница 123 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |