|
Тревога!!! |
Внеси реплика |
Автор | |
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 30.Јануари.2013 во 08:54 |
Ви текнува едно време се одеше во војска.
Ќе го рипнам делот со банкетот оти само сцени ми излегуваат немам јасно сеќавање Е муабетов ми е ај да видиме што единица ќе се оформи тука... Јас бев печен за во Сараево воена академија арно ама десила се десилица, и си остана тоа само детски желби. Е АРМ со ентузијазам да осетам војска му ја летнав во Извидници Илинден три месеци,а останатите шест СД |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,zhivotot na edno mashko ,,,mozhe slobodno da se podeli na tri dela,,,
,,,,momachki del,,,sosema soliden vo vremetraenje,,, ,,,eden mal del od godina dena ,,,i mene neshto taka matno,,,amaaa,,vojvodina ,,ubava,,,vojnichki denovi,,,,,,,,,,nezaboravni,,,kakvi i da bile ,,,postarive poeke pametime,,,/hm ,,,mamu li mu ,,,ubavi spomeni od taa vojvodina,,,/ ,,,i se ostanalo posle vojska,,,, |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Primate zenska populacija vo vasite edinici?
Ako nisto drugo mozam medicinska pomos da pruzam. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога е смотрата јас да се пријавам за во стационар
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Воена Полиција генерација Април 1999.... 3+3 месеци пекол... 3 месеци обука, 3 месеци Косовска граница, гранични патроли и обезбедување на бегалци... 3 месеци обука 2 пати неделно ТРЕВОГААААААААААААААААА !!!!! Јануари 2000 дома, Март 2000 Прием во ЕСЗ Тигар.... и тако даље до пред 1 година..
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе покријте се со се мене!
Уше ќе се фалиме тука... Ако ни е!И ден денес да си страдаме, кога не знаевме по два три часа на училиште да седиме и за војска неспособни да се направиме. Какви само времиња!
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |