![]() |
|
Добрососедско ми е |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 34> |
Автор | |
Polar Bear ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Абе ич не збори. Бугарите се осеќаат уште пред да го вклучат компјутерот.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Platenik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Искрен да бидам, јас Бугарин неможам да го почувстувам, па макар седел тој и до мене. Никогаш не сум сретнал таков! А за бугаризираните, тоа веќе е друга работа. Одма се појавува некој проблем со респиративните органи. Се ти е тесно, збиено, загушливо! Нели се бориме за чиста, здрава, еколошка човекова средина? Со оглед дека секаде во светот загадувачите мора да компензираат за штетата кој ја причинуваат, твојот предлог за плаќање на одредена апанажа од страна на бугаризраните не е лоша. I second your motion! Го поткрепувам твојот предлог! |
|
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Вистината за добрососедството исплива на површина:ИЛИ ДОГОВОР ЗА "ДОБРОСОСЕДСТВО" ИЛИ ВЕТО ОД СОФИЈА!Нема поддршка од источниот сосед ако Македонија не се согласи да потпипе договор за добрососедство. Овој став на официјална Софија го повтори бугарскиот претседател Росен Плевнелиев, од форум во САД од каде порача дека Македонија не може да се надева на поддршка за добивање датум за преговори на јунскиот самит, ако претходно не се потпише договорот за добрососедство. http://www.kapital.com.mk/MK/makedonija/94917/ili_dogovor_za_dobrososedstvo_ili_veto_od_sofija!.aspx |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
d4 b3 ![]() Сениор ![]() не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
ау драматична работа ау што ке правиме ако ви ставиме вето |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
... ke si go drzime, ....kako i uvek dosega. ![]() ...tuku,mene pa me interesira ti shto ke pravish, ...ako tebe ti stavat veto tuka?
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
d4 b3 ![]() Сениор ![]() не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
на мене вето? бе доста ги провоцира модераторите бе |
|
![]() |
|
Platenik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Воопшто не му се секирам што ќе прави! Знам само дека овде ќе има помалку загадување. Се надевам дека ќе заврши на некој форум во руската творба и таму ќе труе. Несакам ни да помислам каква реа би имало кога на едно место би се вртеле повеќе луѓе од неговиот тип, врста! Смртоносна, suicidal, deadly! |
|
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
многу злоба и негативизам во твојата душичка имаш Платениче , многу
дури и на таков светол празник како Велигден неуспеа да ја зачуваш за себе барем еден ден , а ни тровиш секојдневно ја замисли тебе да те банират тука . Ти каде ќе завршиш ? Во некој австралииски форум за овци или како да се спасиме од бесен крокодил |
|
![]() |
|
Јас не сум Бугарин, што значи не сум дволичен. Празникот си е празник, а му го честитам на онај кој тоа го заслужил. Возвратот е измерен, право пропорционален со заслугите! |
|
|
|
![]() |
|
тешко може да предвидиш каде ще отиде човек во чий хебитат най-страшният цицач е европсикиот заяк ама така е кога си немат волци во австралиа Христос Воскресе! |
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
Deneska se odrzaa predvremeni izbori kaj nasiot istocen sosed http://faktor.mk/archives/47068 http://24vesti.mk/„gerb“-na-bojko-borisov-pobedi-na-predvremenite-izbori-vo-bugarija Da be bese na izbori, go ispolni svoeto gragjansko pravo, sto ocekuvas od izborite i od partijata koja ke ja formira novata vlada, podobra idnina na Bugarija i nejzinite gragjani, podobar standard? |
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Кога ќе го одбанираат, ќе дојде и ќе ни каже за кого гласал...
![]() |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
d4 b3 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Јуни.2013 Статус: Офлајн Поени: 27 |
изгледа скоро нема да ме одбанират затоа пак ке треба сам да се одбанирам ![]() |
|
![]() |
|
d4 b3 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Јуни.2013 Статус: Офлајн Поени: 27 |
чекаме |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |