|
Кој успеа денес да ве изнервира? |
Внеси реплика | страница <1 105106107108109 112> |
Автор | |
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е..вака се нервирам..... последниве 4 г. направија нешто,а пред тие 4 во мојата населба не направија ништо затоа што во твојата направија се,нели човекот си го среди маалото..е сега,кога се зборува од инат тоа е друго нешто
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
definitivno evn
koga bese evtina strujata mi naplajcase po 5 meseci odnapred a toa e prvo za 5 meseci posle za 4 posle za 3 i se dodeka na smetkata ne se dobie 00.se taka priblizno 20 god.a sega mi naplajca kamata na nepostoecki smetki prvo po 150 den a posle pocna i po 350 den.jas si razmisluvam za se sto mi nanesle steta dali ke se otfita aki im zapalam edno terensko vozilo.samo za toa imam moznost. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од d4 b3 - 28.Април.2013 во 14:32 |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тој/таа: Дали да му дадам храна на кучето?
Јас: Не. Тој/таа: А зошто? Јас: Јадеше пред еден саат. Тој/таа: Ами после ќе се стемни. Ќе биде доцна. Јас: Тогаш, дај му што сакаш. Тој/таа: Но штом јадело пред еден саат, може сега не му се јаде. Јас: И? Тој/таа: Па затоа те прашувам дали да му дадам. Јас: Тој/таа: И сега, што да правам? Јас: Почекај го Годо. Тој ќе ти каже |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-kako i obichno,....koj drug?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
со едно писмо ми го расипаа цело лето |
|
yuiop
Сениор Регистриран: 15.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 234 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikoj ne moze da me iznervira................
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,kako retko koga,,,,ama momentalno u pizdu materinu internetov mi planinari po nervi,,,,,aj pozdrav do site,,,pa se chitame,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како умее да ме--> и да ми го расипе денот. |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес исто ко и вчера..значи ме нервираат несериозни луѓе вработени на сериозни места
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-dosega nikoj ,ama preeska,...nekoja shto po garazi uziva.
...mislam....''pushi''!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
денес ставам панцирот и не давам никој да ме изнервира. |
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
edna na salter ...koja vrska nemase shto da pravi so kompjuterot
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Внеси реплика | страница <1 105106107108109 112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |