|
ЛШ Идивиди обложувалница 2012/2013 |
Внеси реплика | страница <1 7891011> |
Автор | ||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
уф уф уф 4:0
|
||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Фала им на Max TV што ми овозможија да не ја видам бруката на Барса... ПС: сега ми тргна во вистинската кладилница... да се пофалам.
Изменето од LiDivio - 24.Април.2013 во 09:45 |
||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секоја чест на „германската машина“ , ми ја разубавија вечерта и тоа не затоа што не ја сакам Барса туку баш напротив .... одлично одиграно
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не верувам дека и најверните навивачи на Баерн синоќа очекуваа толку висока победа а уште повеќе и такво понижување на Барса
Без сомнение Баерн е најдобриот тим моментално без конкуренција и единствен тим кој може да им ја одземе европската круна е Бор.Дортмунд за кои исто очекувам да ги понижат Реал вечерва како што синоќа направи Баерн ... 2 натпревари во групна фаза и на двата подобри германците вечерва мој тип ... Дортмунд - Реал 3:1 И честитки за Li нека се множат добивките
Изменето од Santijago - 24.Април.2013 во 19:46 |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За малку бре Санти си ја утнал прогнозата...
туку дали е на повидок германско финале во ЛШ |
||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
||
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зошто 5 нели беше 10 поени за погоден шампион??? |
||
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
поради светската криза и во оваа игра поените ги е фатило рецесија и затоа од 10 стануват 5 , а преди неколку години од 20 станаа 10 |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
1. ЛиДивио 99
2. Блу Скарлет 73 3. Емил 68 4. Шатци 66 6.Санти 9 |
||
Blue Scarlet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Со ваква надмоќ колешке можат да добијат само мој длабок наклон ......
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
значи правилава се менуваат како ќе дувне ветрот? |
||
|
||
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Германциве се на поправен испит оваа и идната година,
па да видиме дали ќе освојат некој пехар...а може и два |
||
|
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Blue Scarlet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Далеку е финалето ....
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кои два пехара ? |
||
Внеси реплика | страница <1 7891011> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |