![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 363364365366367 482> |
Автор | |
Klara-D ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i da znaes deka nema, mnogu vreme pominalo
![]() da imam prijatno iznenaduvanje za nekoj den
![]() |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
aj za mesec pocekaj pogolemo
da zaminam na edna nedela
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
мислам дека не замина сакам да бидам слободна за викенд
![]() |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
koj ke kopa bavca...a ??
da zavrsi crtaniov vise
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Го снимив на USB
![]() Да ми почне распустов од денес |
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
ke pocekas malku da se odmoram ubavo vikedov |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Одмарај ако...У понеделник ќе платиш
![]() Бива и шо не а бидело и шо не ќе а биде,ама од пунеделнико да си застанАм на зборо разбираш ![]() |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
,,,,ehe ,,,ne ke da e da ne siztastanish,,,na zboro de,,,,ama sekogash si ostanuval,,,
![]() ,,,,e i jas ponedelnik trista rabokje,,, ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Ќе ги истераш сите триста ти побргу,отколку еднава што јас ја имам
![]() Ум во глава ![]() |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
koj go ima
![]() da veceram nesto ubavo
|
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
моментално има само пржени бумбари .....
сакам комшииве да престанат да тропаат и викаат.....
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
i muzika ke im pratam
mi se cita nekoja ubava romanticna kniga |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
,,,epaaa ,,,,romantika samo pod mesechina,,,
![]() ![]() ,,,,,aman veke ,,,od azbukomanija,,,, ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Може само така да си викаш...А спас нема
![]() Нешто,ама пред рука не кажувам што ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 363364365366367 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |