![]() |
|
Песната е да ти каже тоа што... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 43> |
Автор | |
Corporal^^ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eeeeeeeeeeeeeeee druze druze.... taka e... |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Nothing Compares to You ~ Sinead O'Connor It's been seven hours and fifteen days Since you took your love away I go out every night and sleep all day Since you took your love away Since you been gone I can do whatever I want I can see whomever I choose I can eat my dinner in a fancy restaurant But nothing ... I said nothing can take away these blues, 'Cause nothing compares ... Nothing compares to you It's been so lonely without you here Like a bird without a song Nothing can stop these lonely tears from falling Tell me baby where did I go wrong? I could put my arms around every boy I see But they'd only remind me of you went to the doctor guess what he told me Guess what he told me? He said, girl, you better have fun No matter what you do But he's a fool ... 'Cause nothing compares ... Nothing compares to you ... All the flowers that you planted, mama In the back yard All died when you went away I know that living with you baby was sometimes hard But I'm willing to give it another try 'Cause nothing compares ... Nothing compares to you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Kolku treba da se plati Eh da moze cela taga Da ja sobere vo edna pesna Eh da moze sudbinata Da se pretskaze so edna zvezda Eh da imam ljubov vecna Koja neznae da pravi bolka Eh da znaat biserite Da ne izlezat od svoja skolka Ref: Kolku treba da se plati Za da bide denes vcera Kade ima bozji vrati Da te skrijam od nevera Kolku treba da se plati Dali krajot ima cena Sto ke bide koj ke svati Ako utre te spomenam Eh da umre zborot zbogum Da se zakopa na nekoj ostrov Eh da moze sudbinata Da se pretskaze so edna zvezda |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Necu da znam
dovoljno je to sto poznajem tvoj glas sva zadrhtis dok mi pricas opet pricom okolisas ali dobro znas da znam Opet ljudi govore da sam takav samo zbog ljubomore znaju vise od mene sve tvoje prijateljice opet prica pocinje Necu da znam, tvoje ime nikad cujem jer svaki put samo se vise trujem ostavi me da zivim najbolje sam jer tako ja znam Opet Boga zamolim da mi da jos snage da te prebolim al' jos svijecu zapalim i od vjetra zaklonim kad na tebe pomislim Necu da znam, tvoje ime nikad cujem jer svaki put samo se vise trujem ostavi me da zivim kako ja znam Necu da znam, dal' si s drugim ili sama jer svaki put pomislim o nama ostavi me da zivim najbolje sam jer tako ja znam Necu da znam, dal' si s drugim ili sama jer svaki put pomislim o nama ostavi me da zivim kako ja znam |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Sacuvaj tajnu
ta jesen rana odnese srecu u srcima nasim nek ostanu tajne cuvaj svoju, ja svoju ponecu Ref. 2x Sacuvaj tajnu, ljubavi moja nikom ne reci u teskom trenu zasto je covek bez reci poso ostavio uplakanu zenu Ako sutra upita neko sto nisam s tobom, sta je sa nama precuti, mila, istinu pravu ne reci nikom zasto si sama Ref. 2x Mozda me nekad oluja bola donese opet na vrata tvoja umoran tada pred tobom cu stati na tvom pragu zauvek ostati Ref. 2x |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Eve edni od najubavite stihovi
To really love a woman Let her hold you - til ya know how she needs to be touched You've gotta breathe her - really taste her Til you can feel her in your blood N' when you can see your unborn children in her eyes Ya know ya really love a woman |
|
![]() Come on and be my little good luck charm - |
|
![]() |
|
BeStSeLeR ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 317 |
OK(ok,ok) Now everyone report to the dancefloor, to the dance floor, to the dancefloor, Come here little kiddies, on my lap, guess who's back with a brand new rap? Good God, dip, do a little slide, bend down, touch your toes and just glide, (chorus) Now, I'm going to make you dance, It's Friday, and it's my day, Excuse me, Miss, I don't mean to sound like a jerk, (chorus) Now, I'm going to make you dance, It's Tuesday, and I'm locked up, Now, this is the part where the rap breaks down, Black girls, Everyone, report to the dancefloor, (chorus) Now, I'm going to make you dance, Um, num, num, touch my body, |
|
![]() |
|
![]() |
|
Corporal^^ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Roy Orbison
Pretty Woman Pretty woman walkin down the street Pretty woman, the kind I like to meet Pretty woman, I dont believe you Youre not the truth No one could look as good as you Mercy Pretty woman, wont you pardon me Pretty woman, I couldnt help but see Pretty woman, and you look lovely as can be Are you lonely just like me Pretty woman, stop a while Pretty woman, talk a while Pretty woman, give your smile to me Pretty woman, yeah, yeah, yeah Pretty woman, look my way Pretty woman, say youll stay with me Cause I need you Ill treat you right Come with me baby Be mine tonight Pretty woman, dont walk on by Pretty woman, dont make me cry Pretty woman, dont walk away Ok If thats the way it must be, ok I guess Ill go on home, its late Therell be tomorrow night But wait, what do I see? Is she walking back to me? Yeah, shes walking back to me O-oh Pretty woman. |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
![]() |
|
ivancic ![]() Сениор ![]() ![]() NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Zeljko Joksimovic
Zovi meKao ti nijedna zemljom |
|
![]() |
|
Sunce ljubavi
sve je crno osim tebe jedina si svetla tacka ti bio sam na krivom putu sto grehova u minutu onda kad ti nisi bila tu Ref. Trezan svatih iz prve da sve su sem tebe bile k*rve kojih sam se stideo a ni ja nisam svetac vec obican slepac sto kraj oba oka nije video da si ti, samo si ti sunce ljubavi Ni sam ne znam sta sam hteo mozda nisam bio zreo da se nekom nesebicno dam imale su moje telo i od pica mokro celo a na kraju ipak ostah sam Ref. |
|
|
|
![]() |
|
Jedan dan zivota
jos jednu casu mi dajte sad jer ja sutra nisam s vama jer sutra umrijecu mlad Ref. Moj zivot je kratak bio i prolazan kao san a ja zelim samo jedno da zivim jos jedan dan Neka staro drustvo dodje ko nekad davno u kraju mom nek se cuje stara pjesma taj zadnji glas srca mog Ref. Samo buket bijelih ruza nek bude vijecno na grobu mom samo vjetar neka prica tu tajnu zivota mog |
|
|
|
![]() |
|
Plavusa - Kico Slabinac
i jeca i lomi bol sto ne zna stati i pitam se zar tako mora biti zar zivot je tako htio zar tako mora biti Ref. I sve dok ne budem gledao ja njenu kosu, plavu kosu, kako sja i sve dok ne budem gledao ja njezin lik, divan lik, plakat cu ja Ja znam njezin zivot pripada drugom i stvara mi bol sto ne zna stati placem, jer nisam kamen placem, sto moja ne mozes biti (2x) Ref. |
|
|
|
![]() |
|
Tvoje suze
u prasnjavim ormarima srce ti ko list na vodi zadrhti Gdje vlakovi to putuju kad kraj tebe ne zastaju srce ti ko list na vodi zadrhti Ref: Tvoje suze nisu bile k*rve koje ne volim tvoje suze nisu bile k*rve koje ne pamtim tvoje suze nisu bile k*rve za ime Boga ne, ne placi ne placi Jos nadas se pred vratima ko nekada u sitnim satima srce ti ko list na vodi zadrhti Gdje vlakovi to putuju kad kraj tebe ne zastaju srce ti ko list na vodi zadrhti Ref: Tvoje suze nisu bile k*rve tvoje suze nisu bile k*rve.... |
|
|
|
![]() |
|
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
MARC ANTHONY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |