IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - БЕЗ КОМЕНТАР
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

БЕЗ КОМЕНТАР

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4445464748 84>
Автор
Порака
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2013 во 23:09
Немаш потреба и од мене да се пазиш... не сум јас "извршител" на власта... муабетот ми беше зарем сеуште ќе го малтретираат напатениот македонски народ... читам на разни портали, а богами и на некои страници на "квази само прогласени новинари" (читај полтрони на власта), и се чудам колку само омраза е влеана во крвта и разумот на македонскиот народ... дојдени се до степен, да почнат да се убиваат меѓусебе за доброто на партијата... срамно е ова за нашиот народ... премногу срамно.... 
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2013 во 23:14

..а се сеќавам,имав и предлог да има повеќе изборни круга...секој нов круг-нови ветувања..во последниов за центар беше укината некоја си одлика за зонското..сега верувам дека ќе делат и ваучери за оние..во другите општини.Па нови згради,тениски игралишта..може и Ајфелова ќе градат.За последново скраја да е..не е мој предлог..ниту на некој од граѓаните..од предпазливост,пошто повеќето проекти биле иницијатива на обични граѓани.збунетост 

...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2013 во 23:16
NRGMKD не греши душа,не го малтретираат напатениот македонски народ,го малтретираат оној што ни доаѓа и заминува од една друга држава...кај напатени и мачни,кај абер немаат шо прават па дури и вреќи брашно и шо уште не мора да влечкаат со нив на патот за назад

Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2013 во 23:22
Вреќите брашно ги заменија со 100 евра по глас... 
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2013 во 23:24
Сега БТ е на ред..за нови лични карти.Анѓето може да биде скопјанче..ако сака.трепкањеи тоа во центар. 
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2013 во 23:26
ма да немаш гајле за мене,јас сум скопјанка по раѓање,ако сакаш и фотокопија од лична карта ќе приложамтрепкање
нешо не ми прија климата таму кај вас голема насмевка
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2013 во 23:30
е што убо ќе беше и Битола да одеше уште два-три круга..тоа мовчето гарант со дела без зборови  ќе го изградеа..за зоните,тоа е ситница...печурки по дожд.И уште една ТЕЦ ќе направат..и топла вода ќе измислат.Да се греете бе...намигнување
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2013 во 12:40
Аааа јас конечно сум лутасмеење Што запнал бре оној Жерновскион да оди кај што не го сакаат. Знае ли бре тој дека на сите состаноци на градоначалниците ќе биде ко ученик во популарната „магарешка клупа„смеење Кој бре ќе седне до него?збунетост
Ај нека не квари просек-нека изгуби, ги измачија лугево да гласаат уште еднаш...па уште еднаш...па уште еднаш.... ееееј и судија падна иииии....абе луге оние од Пустен за него да не гласаазбунетост
Дефинитивно-ништо не разбирамне знам
Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2013 во 12:43
Како и да е..Тие од Пустец имаат помали шанси да се изгубат низ центарот од мене
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2013 во 12:45
Originally posted by Орка Орка напиша:

Како и да е..Тие од Пустец имаат помали шанси да се изгубат низ центарот од мене

Друг пат да не оиш сам низ центарголема насмевка
Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2013 во 12:52
Не ни планирам тоа
Следна закажана посета на центарот ми е за нешто помалку од месец
со вујко ми од Канада.И не знам како ќе ме сфати ако го фатам за рака...
Сигурно ќе помисли дека ми е страв да не се изгуби
А пустото ја ќе си имам мака оти не ќе знам каде сум
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2013 во 17:39
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Аааа јас конечно сум лутасмеење Што запнал бре оној Жерновскион да оди кај што не го сакаат. Знае ли бре тој дека на сите состаноци на градоначалниците ќе биде ко ученик во популарната „магарешка клупа„смеење Кој бре ќе седне до него?збунетост
Ај нека не квари просек-нека изгуби, ги измачија лугево да гласаат уште еднаш...па уште еднаш...па уште еднаш.... ееееј и судија падна иииии....абе луге оние од Пустен за него да не гласаазбунетост

Просто е ....почитувана колешке да по просто и по разбирливо не може да биде ....ниту пак да остане....
Човеков Жерновски... кој е сега невработен  .... сака да си (по)стане  Кмет ...истото она што бил и дедо-му.....во времето на бугарската окупација на Македонија...вклучително и на градот Скопје.
А не пак и тој сега...да (ни) кисне(л) по некакви си Агенции за Вработување...како и останатите невработени скопјани ем и скопјанки тага
намигнување

Originally posted by Orka Orka напиша:

Не ни планирам тоа  

И за ова твое гајле колега .....сега си има(ш) ефтино решение...
Купи си GPS уред...или ете ......сличен уред го има(ш) во скоро секој денес помодерен мобилен  телефон !
И никакви нели ете гајлиња ќе си немаш со вујчето ти ...за билокаво „снаоѓање„...и не само во центарот на Скопје , туку и пошироко.тага
намигнување
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2013 во 18:14
Originally posted by novace novace напиша:

Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Просто е ....почитувана колешке да по просто и по разбирливо не може да биде ....ниту пак да остане....
Човеков Жерновски... кој е сега невработен  .... сака да си (по)стане  Кмет ...истото она што бил и дедо-му.....во времето на бугарската окупација на Македонија...вклучително и на градот Скопје.
А не пак и тој сега...да (ни) кисне(л) по некакви си Агенции за Вработување...како и останатите невработени скопјани ем и скопјанки тага
намигнување

Originally posted by Orka Orka напиша:

Не ни планирам тоа  

И за ова твое гајле колега .....сега си има(ш) ефтино решение...
Купи си GPS уред...или ете ......сличен уред го има(ш) во скоро секој денес помодерен мобилен  телефон !
И никакви нели ете гајлиња ќе си немаш со вујчето ти ...за билокаво „снаоѓање„...и не само во центарот на Скопје , туку и пошироко.тага
намигнување

За првото само ќе ти поставам едно прашање.... А што сака Тодоровиќ? Да направи уште некоја Зебра низ центарот? Или пусти страв имате да не се открие криминалот на мега проектот Скопје 2014?

За второто исто така ќе те прашам? Дали знаеш во Скопје и во Македонијава колку луѓе има што крпат ден за ден т.е бараат начин да го поминат денот, барем со некое парче леб? М? Или тие за тебе не постојат? Таквите луѓе не постојат, па ете ќе ни нудиш мобилни телефони и ГПРС уреди а? И ти се восхитуваш на тој проект кој утре дебело ќе го плаќаме јас и ти?? Или не ти е гајле па се движиш како зомби низ оваа џунгла, во потрага и со омраза кон се она што е спротиставено на твоите тези, па дели некои мудрости тука, а и самиот знаеш колку е тоа ниско и дрско од твоја страна....

Кон врв
Alekxandar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јули.2012
Поени: 1029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekxandar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2013 во 20:24
Орка ,кога ке дојди вујко ти од Канада одма на вртелешката да го однесиш зошто ова е нешто шо секој странец мора да го види и да се изнаслика како би се фалел на технолошкото чудо поставено во центарот на престолнината.
Јас на стрико ми му пишав под хитно од Дубаи со партнерите да навратат во Скопје за да ја ископираат вртелешката и да му проектираат иста таква на Емирот а не да се будалеат ски центри,жичарници,облакодери да прават.
Вртелешки ,тоа очи ке истераат шеиците од вртење по цеел ден.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4445464748 84>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.