![]() |
|
БЕЗ КОМЕНТАР |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4344454647 84> |
Автор | ||
Pavaroti ![]() Сениор ![]() Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Немаше фајде повеќе...Вашите потпишаа капитулација :)
|
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
спомна морал,прашав за кој морал зборуваш а знаев што ќе ми одговориш однапред во состојба си нон- стоп да верглаш едно те исто без ништо важно да кажеш на крај ИСТО како 2004.... ![]() ИСТО како 2001..... ![]() абе алооооо нив ги сменивме ЗА ДА НЕ Е ИСТО !!!!! шо фајде ако стално е исто??? ако треба да е исто шо к** стално ни кажуваш дека едните се успешни а другите не, КОГА ЕВЕ ВЕЛИШ БИЛО ИСТО ,дека едниот не чини а другиот е супер КОГА Е ИСТО??? п.с Пошто и мене си ме цитирал Pavaroti еве се извинувам,не знаев дека ако не си учесник во таа фамозна, измислена, наместена за потребите на заташкување на валканите и неоправдани трошења на народни пари, војна,тогаш не си компетентен да зборуваш за Талат мислааам,извини шо еве мене не ме регрутираа во војната а се дрзнав да се замешам во муабет за кој не сум компетентна и мајките и жените и сестрите на оние кои загинаа во таа војна не се компетентни веројатно да го спомнуваат новиот министер...веројатно Изменето од Andjelina - 24.Март.2013 во 16:07 |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
...ti ma,...od usta ne mu go vadish na ovoj!
![]() ...koj bi rekol!?
![]() ....................................................................................... ...i izvini shto bev tolku ...prost. ama...taka e! ![]() ...a pa,pogotovo na nekoj kako nego,kojshto i ne znae za druga...''poza'' ! ![]() Изменето од brza - 24.Март.2013 во 18:31 |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
С т о ј а н ч е А н г е л о в : К а д е б е в з а в р е м е н а п р е ч е к о т н а Ј о х а н ?Стигнавме до таму... бранителите да ги делиме на наши и ваши...?!! почитувачи и непочитувачи... крај има ли оваа делба за се што е македонско...???!!! ![]() |
||
![]() |
||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
|
Крајот ....за сигурно НЕ Е достигнат..почитуван колега Всушност...ова се повеќе ми личи ....на Почеток на Крајот. пс Патем забележано...ова со „делбава„....се повеќе ме подсетува на една стара приказна...многу пати раскажувана во детството мое...од мојата омилена и сега покојна баба Ракида... Во приказната беше опишан односот на....некој си касап и некој си негов муштерија...кој ете тогаш му помогнал ...за да си го излечи неговиот болен прст на раката .....со која касапот не можел да работи. И секојпат и задолжително пред други-те муштерии во касапницата ...била јавно и јасно опишувана помошта дадена за лекување на болниот прст на касапот....од страна на неговиот ....еднаш веќе награден муштерија. И дека ....во некој си тогаш даден миг ....веќе егзалтираниот касап.....на трупецот и пред сите муштерии таму присатни ...си го отсекол .....веќе излечениот му прст на раката. И то.... ![]() Изменето од novace - 14.Април.2013 во 09:15 |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Колега novace... мене баба ми, ми раскажуваше приказна... за 3 - те јаболка... а таа нема врска со она што предтходно го кажав... ми изгледа дека и твојата приказна е таква... а дека ти си од оние кои ги... споменав погоре... и не сфаќаш што уствари сум кажал... или пак те боли таквото... за тоа што сум кажал... |
||
![]() |
||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
|
После се (из)кажано овде...заклучувам дека: Изгледа ....дека одсекојпат сме береле и јаделе ....различни бабини „јаболка„. ![]() пс Извини...ако толку те погодила ....приказната од баба-ми?. Односно ....наравоучението.... кое било таму искажано!!?. ![]() |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
![]() |
||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
|
http://www.mkd.mk/makedonija/partii/sramna-odluka-na-upravniot-sud-odime-pak-na-pobeda
http://a1on.mk/wordpress/archives/136627 - Срамота, ВМРО-ДПМНЕ обжали сопствен фалсификат во Центарhttp://www.mkd.mk/makedonija/politika/pretsedatelot-na-upravniot-sud-podnese-ostavkaИ некој ќе каже дека е ова сосема во ред? |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
![]() |
||
|
...veruvaj , vekje mi se povrakja i da chitam povekje!
...a za toa shto prashuvash ,...eve onoj nad tebe sigurno ke ti go potvrdi...toa shto prashuvash ! ...vo red e së, ama samo za onie so ,...rudimentirani mozoci ! ...nek' si ebat majkata vekje,...shto se zamarash ?! ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
...се е под контрола |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
третиот круг во центар
ја мислам и Данте би ни завидел,ќе тераме ние и повеќе од 9 круга...се дури не се угодат гласов...упс...коцките де |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
|
Е мој друже загоре.. ти пред да биде гласањето даде изјава тука дека повторно ќе гласаш за сегашниве, кои рака на срце сега и името ќе го сменат... и тогаш сам на себе си го постави прашањето, дали ќе згрешиш или не, и колку време ќе ти биде потребно тоа да го воочиш... мислам дека овој пат со брзина на светлината ти докажаа дека твојот глас погрешно си го дал (се разбира ако си го дал за нив, како што навести тука).... и така тркалцето се врти, ама дебелиот крај секогаш го вади народот... овојпат наголемо ќе биде...
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
Анѓа погоре убаво напиша..така и ќе биде.. |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4344454647 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |