IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - БЕЗ КОМЕНТАР
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

БЕЗ КОМЕНТАР

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4344454647 84>
Автор
Порака
Pavaroti Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Експерто нумеро 2

Регистриран: 03.Април.2009
Статус: Офлајн
Поени: 441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pavaroti Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2013 во 11:22
Немаше фајде повеќе...Вашите потпишаа капитулација :)

Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2013 во 15:53
Originally posted by Zeksi71 Zeksi71 напиша:

Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

Пратениците од ВМРО ДПМНЕ од Прилеп,од градот од кој беа и загинатите на Карпалак,на кои им дигнаа 2 споменика,на кои секоја година им носат венци на споменикот и се снимаат за вести БЕЗ ТРУНКА ГРИЖА НА СОВЕСТ дигнаа два прста и гласаа за Талат да биде министер за одбрана!!!!!!!
За кој морал и чест зборуваш тука ти Zeksi?
Чив морал и чест?????

ТАКА ЛИ Е ЗЕКСИ?
ИЛИ НЕ СЕ СЕЌАВАШ НА ОВИЕ МОМЕНТИ???

исто како пратениците на сдсм од Прилеп кои дигнаа два прста и го изгласаа Талат за зам. министер во 2004 год.

исто како и шармантниот и Љубчо што во 2001 го амнестираа истиот за кој зборуваш овде!!!

за тој морал зборам...

спомна морал,прашав за кој морал зборуваш а знаев што ќе ми одговориш однапред
во состојба си нон- стоп да верглаш едно те исто без ништо важно да кажеш на крај
ИСТО како 2004....бла бла
ИСТО како 2001.....бла бла
абе алооооо нив ги сменивме  ЗА ДА НЕ Е ИСТО !!!!!
шо фајде ако стално е исто???
ако треба да е исто шо к** стално ни кажуваш дека едните се успешни а другите не, КОГА ЕВЕ ВЕЛИШ БИЛО  ИСТО ,дека едниот не чини а другиот е супер КОГА Е ИСТО???

п.с
Пошто и мене си ме цитирал Pavaroti еве се извинувам,не знаев дека ако не си учесник во таа фамозна, измислена, наместена за потребите на заташкување на валканите и неоправдани трошења на народни пари, војна,тогаш не си компетентен да зборуваш за Талат
мислааам,извини шо еве мене не ме регрутираа во војната а се дрзнав да се замешам во муабет за кој не сум компетентна
и мајките и жените и сестрите на оние кои загинаа во таа војна не се компетентни веројатно да го спомнуваат новиот министер...веројатно

Изменето од Andjelina - 24.Март.2013 во 16:07
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2013 во 17:54
...ti ma,...od usta ne mu  go vadish na ovoj! изненадување

...koj bi rekol!?намигнување
.......................................................................................
...i izvini shto bev tolku ...prost. ama...taka e!плазење

...a pa,pogotovo na nekoj  kako nego,kojshto i ne znae za druga...''poza'' !голема насмевка

Изменето од brza - 24.Март.2013 во 18:31
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2013 во 14:21

Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2013 во 08:37

С т о ј а н ч е   А н г е л о в :    К а д е   б е в    з а   в р е м е    н а   п р е ч е к о т   н а   Ј о х а н ?

Стигнавме до таму...
бранителите да ги делиме на наши и ваши...?!!
почитувачи и непочитувачи...
крај има ли оваа делба за се што е македонско...???!!!тага

Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2013 во 09:13
Originally posted by којсумјас којсумјас напиша:

Стигнавме до таму...

бранителите да ги делиме на наши и ваши...?!!
почитувачи и непочитувачи...
крај има ли оваа делба за се што е македонско...???!!!тага

Крајот ....за сигурно НЕ Е достигнат..почитуван колега
Всушност...ова се повеќе ми личи ....на Почеток на Крајот.
пс
Патем забележано...ова со „делбава„....се повеќе ме подсетува на една стара приказна...многу пати раскажувана во детството мое...од мојата омилена и сега покојна баба Ракида...
Во приказната беше опишан односот на....некој си касап и некој си негов муштерија...кој ете тогаш му помогнал ...за да си го излечи неговиот болен прст на раката .....со која касапот не можел да работи.
И секојпат и задолжително пред други-те муштерии во касапницата ...била јавно и јасно опишувана помошта дадена  за лекување на болниот прст на касапот....од страна на неговиот ....еднаш веќе награден муштерија.
И дека ....во некој си тогаш даден миг ....веќе егзалтираниот касап.....на трупецот и пред сите муштерии таму присатни ...си го отсекол .....веќе излечениот му прст на раката.
И то....
намигнување

Изменето од novace - 14.Април.2013 во 09:15
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2013 во 10:55
Originally posted by novace novace напиша:

пс
Патем забележано...ова со „делбава„....се повеќе ме подсетува на една стара приказна...многу пати раскажувана во детството мое...од мојата омилена и сега покојна баба Ракида...
Во приказната беше опишан односот на....некој си касап и некој си негов муштерија...кој ете тогаш му помогнал ...за да си го излечи неговиот болен прст на раката .....со која касапот не можел да работи.
И секојпат и задолжително пред други-те муштерии во касапницата ...била јавно и јасно опишувана помошта дадена  за лекување на болниот прст на касапот....од страна на неговиот ....еднаш веќе награден муштерија.
И дека ....во некој си тогаш даден миг ....веќе егзалтираниот касап.....на трупецот и пред сите муштерии таму присатни ...си го отсекол .....веќе излечениот му прст на раката.
И то....
намигнување
Колега novace...
мене баба ми, ми раскажуваше приказна...
за 3 - те јаболка...
а таа нема врска со она што предтходно го кажав...
ми изгледа дека и твојата приказна е таква...

а дека ти си од оние кои ги...
споменав  погоре...
и не сфаќаш што уствари сум кажал...
или пак те боли таквото...
за тоа што сум кажал...

Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2013 во 17:35
Originally posted by којсумјас којсумјас напиша:

Колега novace...
мене баба ми, ми раскажуваше приказна...
за 3 - те јаболка...
а таа нема врска со она што предтходно го кажав...
ми изгледа дека и твојата приказна е таква...

а дека ти си од оние кои ги...
споменав  погоре...
и не сфаќаш што уствари сум кажал...
или пак те боли таквото...
за тоа што сум кажал...

После се (из)кажано овде...заклучувам дека:
Изгледа ....дека одсекојпат сме береле и јаделе ....различни бабини „јаболка„.намигнување
пс
Извини...ако толку те погодила ....приказната од баба-ми?.
Односно ....наравоучението.... кое било таму искажано!!?.
тага
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2013 во 18:28
http://www.mkd.mk/makedonija/partii/sramna-odluka-na-upravniot-sud-odime-pak-na-pobeda

http://a1on.mk/wordpress/archives/136627 -

Срамота, ВМРО-ДПМНЕ обжали сопствен фалсификат во Центар

http://www.mkd.mk/makedonija/politika/pretsedatelot-na-upravniot-sud-podnese-ostavka 

И некој ќе каже дека е ова сосема во ред? 

The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2013 во 21:56
...veruvaj , vekje mi se povrakja i da chitam povekje!

...a za toa  shto prashuvash ,...eve onoj nad tebe sigurno ke ti go potvrdi...toa shto prashuvash !

...vo red e së, ama samo  za onie so ,...rudimentirani mozoci !

...nek' si ebat majkata vekje,...shto se zamarash ?!Click for a larger view
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2013 во 22:42
Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

http://www.mkd.mk/makedonija/partii/sramna-odluka-na-upravniot-sud-odime-pak-na-pobeda

http://a1on.mk/wordpress/archives/136627 -

Срамота, ВМРО-ДПМНЕ обжали сопствен фалсификат во Центар

http://www.mkd.mk/makedonija/politika/pretsedatelot-na-upravniot-sud-podnese-ostavka 

И некој ќе каже дека е ова сосема во ред? 

...се е под контроланамигнување... и тркалото што ќе се с-врти,и спомениците,оставката на судијата жителите на пустец,Струга Кичево Скопје..името на државата....1600 нови административци на нашиот грб..нови и стари кредитни линии..субвенции за неработење....субвенции за богати странски туристи....СЕ Е ПО КОНТРОЛА.

...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2013 во 22:56
третиот круг во центар
ја мислам и Данте би ни завидел,ќе тераме ние  и повеќе од 9 круга...се дури не се угодат гласов...упс...коцките де
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2013 во 22:57
Е мој друже загоре.. ти пред да биде гласањето даде изјава тука дека повторно ќе гласаш за сегашниве, кои рака на срце сега и името ќе го сменат... и тогаш сам на себе си го постави прашањето, дали ќе згрешиш или не, и колку време ќе ти биде потребно тоа да го воочиш... мислам дека овој пат со брзина на светлината ти докажаа дека твојот глас погрешно си го дал (се разбира ако си го дал за нив, како што навести тука).... и така тркалцето се врти, ама дебелиот крај секогаш го вади народот... овојпат наголемо ќе биде...

The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2013 во 23:04

изненадување....и ти ли бе памтиш што сум рекол или напишал?.Каде нетов ми е сумњив и од тебе да се пазам..така значи...збунетост

Анѓа погоре убаво напиша..така и ќе биде..

...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4344454647 84>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.