![]() |
|
Секс со бившата/бившиот |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 22> |
Автор | |
mende ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
seks so bivsa e isprobena stvar i e super
|
|
mbm
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
па што знам јас што е тоа бивша абе ако ви било толку убаво со бившите зошто сте им раскинале? зошто да се враќам на нешто што поминало, немам ќеф |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
Crnooka ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Мај.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 31 |
bivsa ali isprobana tuka nema utka.
da bila dobra ke si posakal povtorno. kokolo kaj tebe ne ostavile dojam. |
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
бивша али испробана |
|
|
|
![]() |
|
Corporal^^ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
haaaaa be kokolo e iskusno bate ne go gibajte nego toj e car za sex i takvi raboti, i ljubovni soveti... nema igranje so nego
![]() ![]() ![]() ![]() pozdrav brat ![]() |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
![]() |
|
мир со те*е брат |
|
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Sum imala sex so bivsiot, sex bez obvrski, i bez emocii, da, priznavam, samo za da ima sex dodeka da naide nekoj... A bese dobar sex, ama sto, nekogas i samo toa e potrebno...
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
daaa.... i ne se menjame za nisto na svetot..... |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
bi i go pernal na bivsata
![]() |
|
![]() |
|
v i v i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
nema nazat....samo napred.......vo pravo e kokolo.......
so mesanje babi i zabi.....ne izleguva nisto na kraj.....
|
|
tuka nekade....
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
pa nemam slusnato covek da gi saka bivsite od zenskata
![]() ![]() |
|
![]() |
|
v i v i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
abe nema zezanje so minatoto.........
![]() |
|
tuka nekade....
|
|
![]() |
|
da stvarno moze da ti ja sjebi glavata
|
|
![]() |
|
ivancic ![]() Сениор ![]() ![]() NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Ne cepkam po stari raboti,ima milion k*rci na svetot (sto vikase baba mi).
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |