![]() |
|
Игра со 4 збора |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 935936937938939 1185> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja sakam mojata Makedonija:)
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Македонија е многу убава
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
ubava , isto kako mene
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Мене скромноста ме одликува
![]() |
|
![]() |
|
mariija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
odlikuvanje za dobro delo
|
|
"If you talk to God you're religious. If God talks to you, you're psychotic."
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Дело едно чекам неделава
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Nedelava brzo mi letna:)
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Летна но половина само
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
само да се инспирирам
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Инспирирам ако сум инспириран
![]() |
|
![]() |
|
ANA_MARIJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1275 |
Inspiriran ama so edukacija
Изменето од Valerija - 27.Март.2013 во 21:34 |
|
Mи е гајле
И за универзумот и законите кои го движат, Гајле ми е ако утре запре светов |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
едукација е многу важна
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Важна една тука имаше
![]() |
|
![]() |
|
ANA_MARIJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1275 |
imase e minato vreme
|
|
Mи е гајле
И за универзумот и законите кои го движат, Гајле ми е ако утре запре светов |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 935936937938939 1185> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |