|
Каде развивате филмови / печатите фотографии? |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |
deksa
Нов член Регистриран: 25.Март.2013 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Околу печатењето доколку некој е заинтересиран за фотографија на платно со пигмнетни бои (никаква хемикалија) по интересни цени тука http://makart.mk
45 x 30 cm -600 den (затегната на медијапанска подрамка) Максимална широчина 44" Можност за принт на фотохартија Изменето од deksa - 25.Март.2013 во 01:01 |
|
mdeni
Сениор Регистриран: 23.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 719 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова изгледа добро, објасни малку ако не е проблем.
|
|
sasebt
Сениор Регистриран: 10.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво,
Дали негде во македонија има некое фото студио шо можи да ми извади фотографии ама двострано? Досега единствено знам дека има таква хартија продават, ама ваљда е за ink-jet принтери. Јас би сакал исто како шо ваѓаш обична фотографија, само двострано да е, значи на еден лист, 2 фотографии. Поздрав, Сашо Изменето од sasebt - 14.Мај.2013 во 11:35 |
|
Портфолио - Пушењето е штетно по здравјето
|
|
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можиш да вадиш двострани фотографии на Premium Double Sided Glossy Photo Paper 220,240 или 260 gsm
Јас печатев на Epson R1900 и квалитетот на фотографиите е многу добар. |
|
sasebt
Сениор Регистриран: 10.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fintata e sho neam printer... a i ne sakam da imam... sakam da platam negde tolku i tolku, i da gi dobijam slikite.
Ako ti printas, daj mi cena. Pozdrav |
|
Портфолио - Пушењето е штетно по здравјето
|
|
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |