|
Сител тв |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 15> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vekje chetiri- pet godini ,...ne gledam makedonski sranja od ...tevelizii!
...samo incidentno. |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
ARTE
Сениор Регистриран: 07.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tocno taka BRZA nezam sto si zensko ili masko i kolku si star/a ali barvo ne si kako ovoj tupav narod so cesni isklucoci neka se luti koj kolku saka ali toa e vistina i da vistina boli ali kolku pobrgu se socis so nea tolku podobro. i jas isto ne gledam nasi sranja nego si gedam RTS na total tv svecka tv bbc na ovie prostori vo se i progama i se a ne ovie amaterski prazni sranja od tv site na celo so propadnatiot ni javen servis pa tuka spaga i sitel se razbira.za za ali taka e.vakvi sranja i tv nema na cel svet nigde nema vakvi sranja nekoi se najdbori neki pomalku nkoi sredni no vakvi kako vo mk nema nigde pa tie se van kokurencija nemoze da se narecat toa voopsto. Tie se sram za mk za zal ali taka e da ostanes da gledas nasi tv ke zatupavis od sekakov aspekt.Sto pobrzo svatite toa podbro.Ali sega koga treba da sprovedat zemska digitalizacija ke vidam kako ke ja sprovedat pa koga nema da ja sprovedat nema da gi ima i koga nema da gi gledate moze ke se osvestite do kade ste za zal.
Изменето од ARTE - 08.Февруари.2012 во 03:35 |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ми е јасно зошто Бекстејџ уредничката Хххх Хххх (како што вели Славе Димитровски: а ниту име не и` знам...) цела недела по објавувањето на „големата вест“ во „Вест“ дека Ноне, демек, го сакала Миркуловски се испотресе и не` послужи со остатоци од минатонеделниот ручек подгреан и досолен со исмевања од кои најсилниот аргумент за глупавоста на Ноне е дека била мертро и жилет а се занесува по кршни фраери . Не сум фан на брза но се сложувам дека колку помалку гледаш МК ТВ толку помалку се храниш со помии. [:-&]
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пошто не ми фаќа Београд,јас СИТЕЛ следам,велат исти биле вестите....само со превод на нашински... ..аааа програмата,супер си е,поготово рекламите ми се допаќаат,така во циклуси по пола саат,само ме нервира што измеѓу рекламите улетуваат некои секвенци по два три минути од некои турски серии..!Им се меша сигналот..така изгледа... Латас,Латас е легенда бре..урбана легенда!.Једини је...непревазиџени... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
После изборите,вестите на сител ќе траат два-три минути,најава,време и вклучување во живо со дневникот на.. ТРТ1...евентуално РТС1.
|
|
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3jN61NjhULI
...заборави да назначи дека од дневникот(вестите)во 19 и оние последните,недостасуваат два-три минути..наменети за времето.Тоа се вести,наместо презентер овој изигрува експерт ли ..теоретичар ли....од кои 10 минути БЦ и СДСМ и два минути временска прогноза која начисто е утната.Пу ..мајката. |
|
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога не би постоел Б.Ц. и СДСМ , вестите на сител би изгледале вака....
- Добра вечер, ова се вестите на Сител телевизија...ви благодариме на вниманието...пријатно.... |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само поради X фактор пуштам на сител. Значи само во вторник
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Очекувам кога ќе ја пуштат премиерата на "Million euro baby"
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
“Кој сака да биде милионер” се враќа во етерот со Ивона ТалевскаПознатата тв-презентерка Ивона Талевска ќе го води возобновениот популарен квиз “Кој сака да биде милионер”, кој наскоро ќе почне да се емитува на ТВ “Сител”. Таа единствена од кандидатите за водител знаела како изгледа да се освои милион, па организаторите веруваат дека покрај неа учесниците може да ги фати мајата и да падне најголемата награда. Квизот во Македонија првпат се појави на фрекфенцијата на угасената “А1 телевизија”, а водител беше Трендо. Иако Македонците не се прославија многу со своето знаење, тоа беше една од најгледаните шоу-програми на македонските телевизии. Коза Ностра 11 јан 2014, 23:18 Изменето од Анастеа - 12.Јануари.2014 во 15:29 |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со квизов не и предвидувам светла иднина...Има јака конкуренција со фискалните сметки.
Али филмов барем по постеров ветува |
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...nekade tuka po forumov porano pisuvav za sudbinata na ulicite so sediste ..bb,taka da mislam deka po A1 ,malerozna sudbina ke ja fati i SITEL...koja normalno neli..nema broj i e na..bb.
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |