|
ИЗБОРНИ ИНЦИДЕНТИ И ПРЕДИЗБОРНИ ДУБАРИ |
Внеси реплика | страница <1 9101112> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Почело е почело
Група од 15 лица нападнале активисти на ВМРО-ДПМНЕ во Струмицабожеееее можеле да паднат (би рекла баба ми)Вандализмот во Крива Паланка доби продолжение |
|
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оваа вест малку е и интригантна,кога гледаме кој и каде ја презентира, жити се реагира МВР,а ваму кај јасни и несоборливи со докази,настани, МВР му треба од запуваната состојба да се крене по два дена за да поразмисли,дали да даде саопштение,а камоли да дејствува.
Крај За ДИКТАТУРАТА на РЕФОРМИРАНИЕТ ДПМНЕ_овци,ова не се трпи повеќе, ќе почнат да се преоблекуваат како на времето Хитлеровите војници и сами ќе се напаѓаат ,за да можат потоа некој да го обвинат,така на грешка почнала и втората световна војн_а |
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На патот Прилеп - Скопје после Плетвар пред Росоман, црн автомобил со затемнети стакла започнал да блиндира, изгледало како да сака да претекне но, започнал да вози паралелно со возилото во кое се наоѓала Шеќеринска а непознато лице од проз...орецот започнало да фрла шишиња.
„... Јас не се уплашив и убедена сум дека граѓаните на Македонија на 5. јуни ќе покажат дека не се плашат од вакви луѓе“, вели Шеќеринска. СДСМ ИМААТ ИСКУСТВО САМИ ДА СИ СЕ ТЕПААТ. ОРЦЕ КАМЧЕВ ЕДЕН ДЕН ОТКАКО БЦ ГО ПОСЕТИ ВО КАРПОШ ВО 1998, САМ СИ ГО ДЕМОЛИРА ШТАБОТ И ГО ОБВИНИ ВМРО. ЗНАЧИ НЕПОЗНАТО ЛИЦЕ, ВО НЕПОЗНАТА КОЛА, СО ЗАЦРНЕТИ СТАКЛА, СО НЕПОЗНАТА РЕГИСТРАЦИЈА (МНОГУ ИМ БИЛО ТЕШКО ДА ЈА ЗАПИШАТ РЕГИСТРАЦИЈАТА) ФРЛАЛО ШИШИЊА КОН КОЛАТА НА РАДА. И ОД ТОА СЛЕДИ ГЕНИЈАЛНИОТ ЗАКЛУЧОК: НА 5 ЈУНИ ДА ГЛАСАТЕ ЗА РАДА. БРЕЕЕЕ - ЛОГИКА. |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да не зборуваш за тој Орце камчев,што сега соработува на големо со Гујо Паторот и прават ршум со украдените пари,е сега тумачи кој е кој и кажувајте дека Гујо е подобар од другите,само која прикаска да ја презентирате. Изменето од Gorazd777 - 03.Јуни.2011 во 01:45 |
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ццццц...сведено на заклучок
- Јахтата е наменета за бегство, односно за брзо менување на пристаништата и престој на меѓународни води кои не потпаѓаат под ничија јурисдикција? - посочи Јовановска. ОМ подели фотографии од јахтата на Груевски и Мијалков (ФОТО) |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- На митингот од Скопје Груевски рече: СДСМ и треба на Макединија, но не ваков како сега, туку реформиран СДСМ. Кој си ти реформатору еден белосветски, ти ќе ни кажеш кој да ни биде лидер, ти ќе ни кажеш каква да ни биде избораната програма. Па СДСМ не постои тебе ќеф да ти прави, СДСМ постои да се бори пртоив твоето лошото владеење и диктатура. Човекот кој ја има целата власт во свои раце се труди само едно нешто, да победи за да му кажеме збогум на Бранко Црвенковски. Цела држава ја кренал на нозе оди од митинг на митинг, се утепа од фрлања лопати и ја бара подршката од народот не за подобра економија, не за нови работни места, туку само да го тргне Бранко, изјави на митингот лидерот на партијата Бранко Црвенковски. Батали таа работа Груевски, јас со прст да не мрдам, уста да не отворам ти пак од сенката ќе ми се плашиш - му порача Црвенковски на премиерот. Првата дама кандидат за премиер продолжи со позитивната кампања, која ја посвети на младите и побара од сите неопределни членови да излезат да го искористат своето демократско право, да глааат за некој друг да не го направи тоа наместо нив. - Дали би му верувале на хирург кој се плаши да влезе во операциона сала, дали би му верувале на адвокат, кој се плаши да влезе во судница, е тогаш како да му ја дадеме судбината на Македонија на човек кој бега од проблемите, бега од секоја дебата, од секој дуел. Шумата проблеми кои се надвиснале над Македонија, Груевски со години неможе да ги реши. Дали е патриотизам кога со сила и кавги си го делиш народот, дали е патриотизам кога на граѓаните им ветуваш нешто, а во Брисел нудиш друго. Кај нас вратите ги држат затворени и не ни дозволуваат да видиме. По четири години од владата на СДСМ Македонија ќе ги има завршено преговорите со ЕУ - истакна Шеќеринска. |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
naj fer i demokratski izbori do sega
za pozdrav... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со ова ептен се согласувам-само во делот со однесувањето на народот и партиите кои го почитуваа молкот. ДИК потфрли ама тоа не го осетија другите- само членовите на ИО . Со лавовска работа и својата исполнителност (со мали исклучоци и тоа не по нивбна вина) го обелеа образот на земјава. За да поткрепам ќе наведам банален пример со кој се судрија така речи сите ИО- Гласањето од страна на старите лица. Не догледуваат,не дослушуваат, не носеа со себе придружба, во момент нема гласач да му помогне. Не сакаа да чекаат оти ќе ги фатело вруќина па бара да му се помогне додека чека- ИО не смее да помага а ти е криво го познаваш старецот/старицата а гледаш дека сеирџиите од редовите на посматрачите само те демнеат и како да исчекуваат да згрешиш (посебно ме разочараа МОСТ) кои како да беа со една цел таму да заведат дека нешто не било регуларно. |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....почна предизборната кампања,во мк-стил. http://www.plusinfo.mk/vest/82732/Kamenuvani-avtobusi-so-simpatizeri-na-NDP-i-67-ka-na-JSP |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дубара бр хх |
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
haha,...a be, ubavo se stokmeni chlenovite od zakoni , - ama tuka koj gi ebe be niv , a najmalku pa ovie shto se posocheni, ...osven koga se raboti za uznuduvanje na pari za sve i svashta od narodot,...e togash cvrsto se drzat za bilo koj (tangiran) zakon ili ''pravilnik'' ili...ni gospod vekje ne znae shto i kako! . ...ama , zarem ne si videl deka nekoi od tuka ( a osobeno onie shto odamna vekje ,ne se tuka),...postojano ni go naturaat toa , ...deka narodot znael shto pravi i shto saka ,...a, dokaz im bilo toa shto ete duri 6 pati si gi izbirale istite narodni pljachkashi ! ...a be,da znae stvarno narodot shto pravi i saka , ...a zimi dolniov znae shto pravi ,...iako ne sumjam deka znae shto saka , ama , ...pojma nema i kako da go napravi toa ...shto go saka! Изменето од brza - 09.Март.2013 во 13:51 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
арно ама,се договориле партиите да нема тепачки,кинење на плакати..кршење и демолирање на штабови,полнење на кутии,гласање за мртви....знаеш или не знаеш?.
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 9101112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |