|
Што прави оваа влада?! |
Внеси реплика | страница <1 178179180181182 200> |
Автор | |||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Шо мислеше шо мислеше.... ка се онадеше.. ПЕАТ „тие„ ....всушност овде и погоре.. ДАЛИ некои овде како да под-заборавиле.... дека во името на Македонија беше потпишана КАПИТУЛАЦИЈА? во 2001 година ? И КОЈ се ја има потпишано таа КАПИТУЛАЦИЈА...да си се запрашаме сите...и секако и да си кажеме...искрено секако Во СУШТИНА таа е „таква„.....и никако разбрана поинаку...можеби „формата„ си има друг облик...демек „договор„...или така некако.... И сега и овде читам...некои ...сеуште си се „чудат„ демек.....одкаде е сето ова! Подсетете се..... кој тогаш викаше.... ДАЈТЕ ИМ СЕ ШТО ЌЕ ПОСАКААТ...? И конечно...„тие„ си посакаа...и си добија....додека „другите„ си се капеа на Халкидики...а некои ете и „земаа„ боловање...и слични итроштини... Изменето од novace - 01.Март.2013 во 00:21 |
|||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас не сум склеротична и добро паметам кој и што потпишал. Но мислам никаде во рамковниот не пишува дека учките кои се бореа против АРМ (овој па плус и дезертер), треба да се наградат баш со министерски функции. Редно е да се престане да се користи рамковниот како алиби за се' и сешто. |
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
баш ме интересира дали сите што постојано се повикувате на рамковниот договор имате воопшто појма што стои во него,дали некогаш сте пробале да го прочитате
ДАЈТЕ ИМ СЕ ШТО ЌЕ ПОСАКААТ...? рамковниот ви дојде ко изговор за сите глупости што некој ќе ги прави во иднина исто ко што опозицијата и дојде ко алиби за глупости на власта...веќе 7 години...како не се уморија или бар засрамија? некои работи немаат оправдување колку и да го посакува дел од нас тоа...просто нема оправдување |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Бог да чува..кој и каде напиша нешто такво....дека си баш таква??
Што велиш.....НЕ ПИШУВА НИКАДЕ...ама изгледа дека имаме работа со сосема друг сој луѓе , кои што си се чуствуваат како реални победници...и дека имаат право на се овде...буквално кажано.. А тоа може да се среди само на еден начин...но Македонија нема можност него да си го „примени„...како во сите кои еднаш во историјата своја потпишале капитулација во пракса...оти ...како што еден некаде кажа..и е доста блиску до вистината дека: На македонците им се „ставени„ двете нозе во еден чевел...и тоа ти е таа реалност..која се обидов да ти ја прикажам...нели!? Дали не е тоа забележливо и тоа насекаде...а македонците се страотно поделени од неодговорни таканаречени политичари...кои иако губат шест пати по ред на Избори..уште џавкаат за некаква си демократија која им е изгубена...како тие да ја имаа воведено во Македонија? Без семакедонско единство..ни отиде државата..а кај нас еден ептен шаш`рдисан дури и се заканува...оти немало да има дерман од него...и стално ќе бил тука!?
Тоа не е алиби почитувана колешке...тоа ти е суров , да не може посуров да биде..на ФАКТ мислев... Ама ....секој си има право на свое мислење.... и секако на свое размислување...
Изменето од novace - 01.Март.2013 во 01:01 |
|||
|
|||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
со кого бе новаце единство, со бц-от и неговите пајташи, со неговите прврзаници ???? и со отпорашите, па такви не би ги пуштил у двор да ми влезат а не у куќа да ги внесам. повеќе би сакал на маса да седнам со шиптариве, барем знам дека ми се непријатели, а и по еснаф луѓе се, ќе знам како да се бранам, него со онаа отпорашка багра, која у секој момент може да ми забие нож у грб. |
|||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
aahagghahggghhhhaha.....aaa , ..dobro e ,..si najde mortusot (barem) eden istomislenik.
...i se nadevam deka sega, ....samo megju sebe ke si gi dobacuvaat glupostite so koi se ''napuneti'', ...pa ke ni se izdishat malku ....na nas ostanatite! $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
..a na vladata,
...pa,...izgleda , kako shto ''trgnala'' ,...neî gine sudbinata na chaushesku, ....se nadevam !
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Значи согласно некои тука, најарно ќе биде да се обединиме сите и да гласаме за 1 партија (според нив ве ме ро то), успатно да си купуваме редовно вазелинче и космодиск, и сите ќе бидат хепи нели? Ако е тоа излез од решението, повелете господо. Наскоро оваа држава нема да ме гледа веќе мене, а богами ниту мојот глас ќе биде даден. Потоа кој што сака нека прави. Нека шири анус, нека витка кичми, нека голта колку сака, нека учи еколошки пушења. Мојот глас не оди веќе за никого. На кој му е слатко тоа што го прави сега нека продолжи. А дека ќе има критика и пофалба од моја страна за секоја грешка или успешно завршена работа, дефинитивно потврдувам.
|
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
за критиките веќе има видено, ама некако не ми текнува за некоја пофалба да си дал, дај жити се потсети ме ако не ти е тешко!!!
|
|||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Додека народот од пола земја (нормално источната страна оти западната е со исчистени канали) кубури со поплави, тиња во домовите, без вода за пиење (-Купих си едно шише, ќе ми трае 2 дена,децата ги пратих на гости во Скопје, а ќе јадам зимница оти неаме вода за готвење и за миење садови- ми вика вчера една роднина од Штип).... владата МОРА да се занимава со со изборно преставувањена кандидатите и так нормално
со враќањето на опозицијата на избори ( му ја думам-од опозицијата ли им зависи фотељата или од оној поплавен народ. Има ли некој со малку памет да излезе и да објасни-Како при толку пари потрошени за чистење на каналите се насобра толку вода кога толку и не врнеше ни дожд ни снег по планињето????Како бре Брегалница стаса до куќите кога таму нема вода ни за наводнување во лето и кога акумулационите езера во лето се празни????Од каде и зошто толку вода????
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...полека ама сигурно ја втурна државата во граѓанска војна.Толеранцијата на нетрпеливоста ја доведе до тој дтепен од кој нема враѓање. Овде БЦ не е виновен.Филе и компанија можеби.. |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...cela javna administracija od Skopje ..Zadolzitelno ...vcera na miting vo Ohrid ...
Avtobusite i kombinjata bea parkirani na Orce nikolov ..i cekaa vmrovcinja
|
|||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А јас па мислев на меѓупартиските и коалициски математики, комбинаторики и пазарења кои се кријат зад параванот на рамковниот договор, а кои од самото негово потпишување до денес и нанесоа огромна штета на Македонија. Ако можеш да го гледаш учкава како слаткоречиво се пењави пред камери, погледни го видеото во кое Д-р Марковски убаво објаснува зошто еден учка-командант+дезертер од АРМ не смее да се постави за министер за одбрана. Тоа ти е исто толку иронично (и ризично) како да ставиш клептоман за чувар на државниот трезор или пироман за шеф на противпожарна единица. http://24vesti.mk/24-analiza-25-02-2013 |
|||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
За да ...не изигрувам и овде „сезнајко„ како еден овде наш стално присатен колега ...демек и каде треба и нетреба..само ќе го кажам ова: СИТЕ оние ...кои си мислеа и ги убедуваа сите останати , а пак кои поинаку тогаш мислеа на времето ...дека со „потпишување„ на некаков си договор со качаците тогаш се ќе се реши „проблемот„ и засекојпат...некои дури сега видоа дека впрочем се дебело зезнале...и дека сите тогаш кажани приказни од властодршците биле ...и се обични само шарени лаги...и доаѓаа (претежно) од ептен „мудрите„ ...тогаш владетели... Суштината беше .....дека и тогаш Македонија била предадена и(ли) продадена... Наскоро ...сигурно ќе се дознае името на предавачот или продавачот...иако има серија од сериозни „индиции„ , а кои укажуваа баш на тоа.. Само не ме прашувај сега....дали уникатна и скапоцена античка вазна е повредна од Македонија....или мити ....некој куфер(чиња) . Неслогата ....е основната се-македонска причина за се што е досега ....видено чуено и прочитано на и за оваа тема пс Некојпат ...чинам беше дел од управата...па обиди се да ги направиш достапни секому и овде ....сите оние стари теми ..отворени баш за оваа проблематика.. Ќе биде интересно да се види..кој и што тогаш пишувал.....како современик...секако доколку е можно.. Кај нас ..особено Архивите ...воопшто не фунционираат...и така е од 1945 година па се до ден денешен А и „архивите„ на весниците...на било кој постар весник..се со многу малку податоци...погоди зашто Изменето од novace - 05.Март.2013 во 13:47 |
|||
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.....кои си мислеа и ги убедуваа сите останати , а пак кои поинаку тогаш мислеа на времето ...дека со „потпишување„ на некаков си договор со качаците тогаш се ќе се реши „проблемот„ и засекојпат...некои дури сега видоа дека впрочем се дебело зезнале...и дека сите тогаш кажани приказни од властодршците биле ...и се обични само шарени лаги...и доаѓаа (претежно) од ептен „мудрите„ ...тогаш владетели....... ..истото важи и денес.Кој вели дека многу одлуки закони и измени на истите содејствуваат со правната издржаност и законитоста.Последен пример е државниот удар во парламентот.Тој се случи внатре,надвор можеби ќе имаше обид,но преврат се случи внатре.Сосила беа истерани пратениците,а на останатите им беше наложено да гласаат по терк.Парламентот е највисок орган на Власта,и неговата работа и присуството во салата е само на строго дефинирани персони.Како ќе реагиравте ако наместо Гордана беше косовскиот или српскиот министер за внатрешни и да издаде наредба за исфрлање?.Ќе кажете не е исто тоа,ама колку јас се разбирам во правото..исто е.Седницата требаше да се прекине и да се најде решение.Донесување на разни одлуки потоа па и распишувањето на овие избори немаат правна основа.Ама кај нас и тоа ќе помине...за да после некоја година некој го протолкува овој настан како треба...можеби и не треба. |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
Внеси реплика | страница <1 178179180181182 200> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |