|
F1 видео |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еден од моментите кога Шумахер докажува каков е тоа он "шампион"...
|
|
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве вака возат големите шампиони тоа плачковците нека одат на аеробик http://www.youtube.com/watch?v=KoSNqYhH8Vc |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не знам од кој аспект го ставаш клипов....Знаејќи дека тој момент немаше никакво влијание врз освојувањето на титула таа сезона од Алан Прост.Како навивач на Бенетон некако ми е Ок ајде ќе сфатам...Иако не верувам со оглед на вербалниот напад и осудата на отанатите како "плачковци"дека постот ти е во тој контекс.
Али да ми докажуваш дека шампонот е шампион...може само да ме изнасмееш до солзи |
|
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
benetonot go vozi sumaher. klipot bese staven da vidite pomladite porano kako se branelo pozicija i kako se napagalo pa duri i cuskanja imalo....i toa se bese dozvoleno |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ете чудно ми ти чудо...И јас по она претходно прочитаното мислев дека се работи за некој од помладите....ако ништо друго си се подмладивме
Видиш имаше и подчешувања и шамари јадење али имаше и едно НО...кое откако се појави Шумахер се изгуби...Впрочем ти текнува ли дека само Шумахер не дојде на погребот на Сена...а во исто време ти текнува ли на зборовите на Алан за Сена Секогаш во шала секако...оваа тема ја завршував со фактот...само на Сена му пееа на увце The best А јаден Шуми никогаш ќе го нема тоа во својата статистика |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
инаку, последниот ваков мотор беше искористен од Ферари во 1994 година а според мене, мотори што најдобро звучеле во целата историја на F1 се V8/V6 во пеесетите, V6 во доцните шеесетти, турбо моторите во осудесетите, и првите V10 во периодот 1998-2001 |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има и од тие пози(V8/V6) порниќи што би рекол низ тоа тубето
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сцени од филмот grand prix од 1966 година
нема никакви ефекти, само звукот е исчистен и додаден подоцна Изменето од zabegan - 16.Февруари.2013 во 19:37 |
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
инаку, ова не е ништо во споредба со V10-ките, или барем V8-ките од 2006-2008 патем, си бил фан на Жак Вилнев? јас пак никогаш не сум бил импресиониран од него, за разлика од татко му Жил замисли го дуелов, во времето кога менувачите на биле на воланот, болидите имале три пати повеќе моќ и три пати помалку контрола, и кога смртта во F1 била најнормално нешто |
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е гледаш лани јас ни една трка не изгледав.Насоката во која отиде формулава (повеќе бизнис него спорт)ми го отргна вниманието.
Кога ќе ми текне на таа 2000-та во Будимпешта со 500 марки во џеб,од кои 300 за карта на сребрената трибина.Ми се плачеше што се имаше да се купи за сувенир а само толку пари. Да не зборам како пак ноќниот живот привлекува тие денови кога се е полно. Капчето од Вилнев беше една брза одлука(не чувствувам дека згрешив). Но по мои сфаќања ја имаше најшампионската крв, зема титула во екипата каде мојот фаворит засекогаш замина,а и татко му беше земен во обзир. Кој добар адреналин беше тој ден,за еден навивач на Мекларен Изменето од Орка - 18.Февруари.2013 во 23:17 |
|
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
блазе си ти, мене присуството на Ф1 трка ми е сеуште само пуста желба
инаку, Ф1 бил отсекогаш спорт тесно поврзан со бизнисот и парите, тоа е нешто како пропратен фактор, јас го гледам веќе 14 години, и ќе продолжам додека постои, без оглед на промените |
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Искрено ти посакувам да го осетиш тој адреналин...
Кога мене ќе ме прашаа какво е чувството,велев дека се чувствував како сите влакна од мојата кожа да ќе ми излезат. Имаше теми на која песна сте заплакале,кој филм ве расплакал...Но јас бев на границата на солзите во оној клип погоре таму некаде позади безбедносното возило,премногу е моќно! Не ги жалам чековите кои цела година ги враќав Вреди за тој што го сака спортов! |
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |