|
Што прави опозицијата?! |
Внеси реплика | страница <1 2728293031 41> |
Автор | ||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Само пусто турско да се врати. Друго не Ве спасува... |
||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
40 % биле за, 60 % против излегување на избори, а доколку се одело на избори протестите кои ги правеле по градовите воедно биле и кампања за истите . па јас на протестите не слушнав што му нудат на граѓанинот, а бе едно ливче макар и на салфетка напишано, што ќе направат, па обичниот човек како мене да има мотив барем да размисли дали да ги гласа. и таквите како овие се нудат за алтернатива да ја водат државата, општините, бог да чува што би рекол Грујо. толкава безидејност, неспособност, одамна не сум видел. гарант дедовците и татковците им се превртуваат по гробовите. Изменето од Zeksi71 - 13.Февруари.2013 во 02:53 |
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абе и сегашната власт има мал милион на работи кои ги ветила а не ги остварила, а наспроти тоа не мота со споредни работи надевајќи се дека ќе ги заборавиме тие ветувања, а и значително многу ветувања и пропаганди си има погазено и поплукано на најотворен начин... оваа опозицијава па само руши, а не ветува...
и сега за кого да гласам ја? абе ме збунуваат само... |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Zeksi71
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а да ја постираме тука нивната последна програма, па да тргнеме по ред, што направиле а што ветиле дека ќе направат а не направиле???
|
||
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..а со која програма настапува сегашнава власт на следниве избори?.Содржината на таа програма ако не е напишана на салфетЧе,каде да ја подигнам или дај ми линк..може ќе ме предомислиш за нив да гласам.
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Zeksi71
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па нема парламентарни избори за да има програма на партијата, за секоја општина си има посебни програми. да не си се занел малку дека ќе има и парламентарни па ме прашуваш за програма на власта.
|
||
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
veruvale ili ne...mene me interesira samo toa (vo momentov!) shto pravi ...pozicijata!
...bash me boli za ...opozicijata ! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...очигледно немам врска со политика,затоа најдобро е дома да си седам...да не згрешам повторно со заокружувањето. |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Zeksi71
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И првата, и средната, и последната, која сакаш таа. Во сите три зборни циклуси вмро излегуваше со програма. Поголемиот дел од проектите кои беа зацртани беа или исполнети или се во фаза на исполнување. Гоем број на проекти кои беа почнати или завршени воопшто не ги ни имаше во програми. Да не напоменувам по кој знае кој пат дека сето тоа се одвива во услови на економска криза. Мене ме интересира повеќе што опозицијата има направено за народот, тоа да дискутираме ако сакаш, ако имаш желба и можности. Та нели тие самите се нудат да ја водат државата. Се појавуваат како алтернатива на сегашната гарнитура. Јас за тоа сакам да зборам, кои се нивните референци, што тие направиле за народот, кој добробит народот го видел од нив за нивните 12-13 год. власт, кога тие ја управуваа земјата. Дај кажи една добра работа што тие ја направија, и доживотно ќе гласам за нив!!!! |
||
|
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Навистина што прави опозицијата ? Му ја спасува на Бранко фотелјата во СДСМ , макар и Македонија да пропадне. Опозицијата ( поточно Бранко ) се спремни на се' , па дури и на тоа Македонија да добие негативен извештај од ЕУ, со тоа што не сака да се врати во парламентот и не сака да излезе на локални избори затоа што ќе доживеат катастрофален пораз и опасно ќе биде здрмана фотелјата на Бранко "Незаменливиот." Лично сум разочаран од Бранко Црвенковски, со овие потези бедно и без достоинство ќе ја заврши својата политичка кариера и ќе остане запаметен како човек кој ја растури СДСМ заради својата болна желба за власт во партијата... |
||
SOLI DEO GLORIA
|
||
Zeksi71
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://24vesti.com.mk/sdsm-sepak-nema-da-uchestvuva-na-lokalnite-izbori
еве конечно нешто добро и позитивно од комуњарите, само не им верувам, ѓупци се тие, лажовчини без образ. Македонија без бц-от и неговите хоштаплери, би била многу попристојно место за живеење!!! |
||
|
||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
прво тоа да го средиме, после ако сакаш заедно ќе си го плукаме Бранко затоа што ништо не направил, за тоа барем се согласуваме и ти имаме повторено милион пати, ама поинтересно ти е да си повторуваш една иста реченица како папагал... |
||
|
||
Zeksi71
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Забеган,
па нели ти реков дека за локални избори нема класична предизборна програма, туку за секоја општина посебно си има програми, зависно од тоа која општина какви потреби има.
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 2728293031 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |