|
МУЗИЧКИ ВЕСТИ |
Внеси реплика | страница <1 2829303132> |
Автор | |
zmija1
Нов член Регистриран: 04.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NOVO AB Ново Рапер на Македонската хип хоп сцена
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Есма и Лозано ќе ја претставуваат Македонија на Евросонг
Кралицата на ромската песна Есма Реџепова и Влатко Лозаноски-Лозано годинава ке ја претавуваат Македонија на Евросонг, што ке се одржи во мај во Малме, Шведска. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
10 македонски музичари кои доминираа во 2012Годината која ја испративме, дефинитивно помина во знакот на новите музички таленти, кои веќе ни беа познати од различните музички шоуа. Победници или не, добро е што не се откажаа од музиката, и токму тие доминираа во 2012.
Ланската година беше дефинитивно во знакот на идолите, кои на било каков начин и со било каква песна се појавуваа во јавноста и на фестивалите. Можеби тоа е вистинскиот пат на вистинските ѕвезди? Сетете се само дека и Елена Ристеска беше дел од музичко шоу, а таа денес се смета за една од најдобрите пејачки во Македонија.
Александар Тарабунов Емил Арсов Бојан Стојков Димитар Андоновски Дарко Илиевски Ивица Веловски Иван Раденов Денис Мурат Влатко Лозановски-Лозано Виктор Апостоловски
|
|
Linda-Lolita
Нов член Регистриран: 16.Јануари.2013 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KONCERT VO ZIVO SO " BORA CORBA" ART KAFE APOREA SABOTA 02.02. 22.00h
vlez 100 denari PRILEP Изменето од Linda-Lolita - 02.Февруари.2013 во 17:41 |
|
Насмевката е тоник, олеснување, отстранување на болката.
|
|
Anya
Нов член Регистриран: 02.Април.2013 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дечки дали има некој што ќе оди на EXIT? Доколку имате одено дали може да го споделите искуството? Колку коштаа храната и пијалоците? Колку пари одприлика треба да се носе?
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја би...Ама ако некој ми смени десет десетки за десет стотки
Ме зачуди дека всушност и е сестра на Нора Џонс (не сум проверил ми кажаа) |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mak top 10 da Makedonskoto radio, radio 2
5-to mesto....Vo park - Vlatko Ilievski i Viktorija Loba (prepeana od Studeni noze) 3-to mesto....Bobi bas mi e gajle - Eye cue (prepeana od detskiot festival si do) |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jolandamk
Нов член Регистриран: 30.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дечки, ако имате малку слободно време ќе ни бидете од огромна помош!
ПРВ МАКЕДОНЕЦ СО ШАНСА ДА ПОТПИШЕ ЗА „SPININ RECORDS" „Spinin records" е музичка продуцентска куќа која што има пробиено голем дел од светски познатите диџеи. AfroJack, Avicii, Duck Sause, Robin S, Martin Solveig, Nicky Romero, Sander Van Doorn, Bingo Players се само дел од имињата кои ги пласираа своите хитови благодарение на „Spinin Records". Овојпат македонскиот Дј Nixxar има шанса да влезе во првите 10 изведувачи кои ќе потпишат за холандската продуцентска куќа. Затоа да му помогнеме и да гласаме за неговата трака „Soberland". Линкот на којшто можете да го сторите тоа е: https://www.facebook.com/SpinninRecords/app_415577218472808?app_data=cGFnZT10cmFjayZ0X2lkPTIzNjE1 Short link: http://0.mk/0106d ВИ БЛАГОДАРИМЕ ОДНАПРЕД!!! |
|
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://vecer.com.mk/?ItemID=0AAD176F33C72E45A372789B80A59F44
Бугарските фолкерки музи на Елена Велевска |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Откако случајно ги слушнав преку едно видео на Џоке Сомер,убаво е да
се види дека доаѓаат во Скопје. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ние изгледа најбогати на Балканот. И најупорни. Море нека се откажат сите. Така барем имаме шанси да победиме. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Били Ајдол доаѓа во Скопје!Авалон продукција со големо задоволство информира дека на 27-ми јуни 2014 година на Скопско кале доаѓа човекот кој пред 4 години го одржа најдобриот рок&рол концерт во Скопје. Големиот мајстор, човекот ѕвер, човекот кој има повеќе хитови и големи песни отколку што некои други имаат било какви песни воопшто - БИЛИ АЈДОЛ! Човекот кој во живо секогаш дава 200 % од себе, доаѓа во Скопје во рамките на својата европска Greatest Hits турнеја, а се разбира дека во бендот ќе биде придружуван од генијалниот гитарист Стив Стивенс. Повеќе информации околу специјалните гости на настанот, цената на влезнците и датумот на нивно пуштање во продажба ќе бидат објавени неколку денови после концертот на Симпл Мајндс во Скопје на 6-ти март. |
|
Внеси реплика | страница <1 2829303132> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |