|
Верувате ли на зборот ИЗВИНИ? |
Внеси реплика | страница <1 45678 19> |
Автор | |
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Posle e**nje nema kaenje, treba da se mislis pred da se napravi.. no postojat iznimki.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
kokomoko81
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
treba da se veruva .........veruvaj Dana..........zatoa sto nema covek koj ne napravil greska i baral da mu se prosti ..........a da prostiss , da go prifatiss zborot izvini ........toa te pravi golema licnost |
|
......
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako e nenamerno postoi izvinuvanje , ako e namerno trebalo da se razmisluva pred da se napravi greska , vo mafijata nema gresenje heheh .
ova me potseti na eden vic :
sto e slicno so lizenje p**ka i mafija ?
ako napravis eden pogresen poteg so jazikot , vo gomna si
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Veruvam vo zborot izvini, bidejki jas ko kazuvam togas koga ke sogledam deka nekomu sum mu zgresila
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele sega ja vidov temava i mora da si kazam nesto...vecerva gleam eden tip sto mi znacese porano(ok,uste).i se bese super,ama mi kaza nesto sto epten me secna(da ne recam povredi)...i koga sfati deka e glup i deka ne mu treabalo,mi kaza IZVINI i ja se praev deka se e ok,ama....uf.... nije svejedno! |
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas go izgovaram samo togas koga iskreno go mislam i zatoa obicno im veruvam na lugeto koga ke kazat izvini
|
|
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako e iskraen zborot izvini togas treba da se veruva sepak nie ja znajme licnosta sto ke ni se izvini i sami ke presudime dali navistina go misli zborot izvini ili samo e fol
|
|
mbm
|
|
Jelena
Сениор Регистриран: 11.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 151 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da veruvam!
Sekoj gresi (nekoj svesno a nekoj pak namerno)
Dokolku nekoj nenamerno me povredi..sekako deka ke prifatam izvinuvanje..... a za sve ostanato so umisla i plan....sqamo OSVETA. suetata ke mi bide povredena i bi sakala da se osvetam. Buntovnik sum iako znam deka inatot na nikogo ne donel nisto dobro...
|
|
clemclem
Група Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
interesna rabota e toa
Ako se kazuva precesto ne veruvam vo nego |
|
if all of your wishes are fulfilled many of your dreams will be destroyed!
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
верувам во постапките, дека сепак има некакво оправдување за тоа што се направило иако може е погрешно за некого. нечие дело може да се согледа најдобро со очи на тој што што го прави. |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
bagio
Сениор Регистриран: 14.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 122 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako e iskreno i ako toj so vikat IZVINI vistina mislit taka vervam
|
|
I`m back in the game
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе простиш или само веруваш ?
|
|
|
|
bagio
Сениор Регистриран: 14.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 122 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke prostam..verovatno..
|
|
I`m back in the game
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a toa da prostish znaci da se vratish na staro.
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |