![]() |
|
Кој е вашиот досегашен најголем успех?! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678 |
Автор | |
DragancoLeskoec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
И да ждригнам и да прднам во исто време.То е на врвот моментално. Изменето од DragancoLeskoec - 02.Ноември.2011 во 23:37 |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
nasiot nagolem uspeh ne e vo ona sto sme go dobile ili vo ona sto go imame,tuku e vo toa sto sme.
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Forrest Green ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Ноември.2012 Локација: Tommorowland Статус: Офлајн Поени: 10 |
Pokraj tolku pienje, umot i dzigerot da mi ostanat nedopreni!
|
|
I am the anarchitect of my life
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Зад пружена шанса често се крие уцена
![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
отупев... значи се прилагодувам
|
|
![]() |
|
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Досегашен најголем успех? Успеав да се вратам на вистинскиот пат после тоа кобно 8мо одделение, рехабилитацијата ми помогна многу.
|
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ќе ми завидуваат ако сум успешен и лошо ќе зборат за мене
![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
vrvot na uspehot ke se dostigne togas koga poveke nema da ne interesiraat parite,komplimentite i publicitetot.
|
|
|
|
![]() |
|
Успех е да бидеш прв, а не само втор
![]() |
|
![]() |
|
borbata,sam so sebe
|
|
|
|
![]() |
|
Alekxandar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Научив да си ги врзвам чевлината ....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |