|
ЗОШТО? |
Внеси реплика | страница <1 262728 |
Автор | |
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13942 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,,,aeee,,,,,,,znachi nekoj ke nacheka,,,,,,,,,ako nesaka ,,,brzo da ja vrzuvame,,,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зошто ти да ја врзуваш.....нели сама се врзала..
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site sami si se vrzuvame i odvrzuvame... - se razbira osven koga toa nekomu mu prepushtame... ama neli si e edno... isto mu dodje...
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зошто исто......скоро сум сигурна дека филингот не е ист.... |
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e da. vo pravo si... ne mora da e ist filingot, mudar feniksu
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
Феникс
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ма знам дека сум во право.....ама ме прашуваат зошто |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секој заминува на свој начин. Некој тивко, некој..сите да го слушнат..
Ама секогаш, баш секогаш..најлоши се оние што ќе заминат без најава и поздрав... И засекогаш те остават да се мачиш со прашањето....ЗОШТО ???
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. Што ќе се случи ако му дадеш на неписмен човек супа со букви?
2. Што ќе направиш ако видиш загрозен животински вид како јаде загрозено растение? 3. Ако маслиновото масло се добива со цедење на маслинки, ...како се добива бебешко масло? 4. Зошто ги нарекуваме пешќирите (Србизам) крпи? Зарем се шиеме со нив? 5. Зошто крем виршлите се нарекуваат Хот Дог? Зарем се правени од куче? 6. Дали е некултурно за глув човек да гестикулира со полни раце? 7. Зошто по ѓаволите за Велигден добиваме зајаци што носат јајца?! 8. Ако на Марс има земјотрес, дали ќе се нарекува марсотрес? 9. Зошто не се прозеваме кога спиеме? 10. Дали можи да се плаче под вода? 11. Зошто убивството на функционер се вика атентат, а не убивство? |
|
Внеси реплика | страница <1 262728 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |