IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Филм
  Активни теми Активни теми RSS - Хорор филмови
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Хорор филмови

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3334353637 78>
Автор
Порака
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2012 во 17:40
....Epidemijata predizvikana od larvite na tip na ednonozhen rak,ubija mnogu lugje vo malo primorsko gradche..!
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2012 во 13:05

....Nivnata proshetka vo shumata so zhelba da snimat dokumentarec se pretvori vo agonija...!
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2012 во 13:57
Originally posted by Valerija Valerija напиша:

....So preseluvanjeto na krimi pisatelot Elisson vo nova kukja ,zapocnuvaat serija paranormalni sluchuvanja..
Napnat film do samiot kraj!

Mi se dopadna!

Очекував повеќе од Итан Хок...
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2012 во 16:33

...Prikazna za Tompsonovi,poseben chovechki vid,koi za da prezhiveat moraat da se hranat so chovechka krv,no ne se vampiri...

Interesen film!

Изменето од Valerija - 28.Јануари.2013 во 11:14
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2012 во 17:17

....Koga loshiot Dedo Mraz kje zatropa na Vashata vrata...!

Mi se dopadna!

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2012 во 08:33

....Odlichen horor...!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2012 во 17:21

...Mi se dopadna..!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2013 во 10:15

...Koga pominuvash pokraj grobishta,nikogash ne zaboravaj da go zadrzhish svojot zdiv...!
Mi se dopadna!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2013 во 13:27

...Dobar horor!...
Кон врв
gorge kocev Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 14.Јануари.2013
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gorge kocev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2013 во 00:39
Luge ajdee najdete go ovoj film sakam da go gledam ne mozam da go najdam igra akterot jesse woodrow http://www.youtube.com/watch?v=ecggGI16CxY i kazete me
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2013 во 13:19

...Posle mnogu godini se "razbudi"nezemskiot organizam ubivajki gi site koi mu se sprotivstavija...

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2013 во 11:17

...Nivnite zhivoti zavrshija vo skladishteto posle pominati 13 chasa..!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2013 во 16:42

....Dobar horor...!

Kolku vnatreshnite stravovi i fobii,mozhat da sozdadat "demoni" vo tvojata glava?!

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2013 во 11:12

....Tenka e linijata megju normalnoto i paranormalnoto...!!!

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3334353637 78>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.