![]() |
|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 782783784785786 890> |
Автор | ||
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ich ne sum umna... ![]() ne slusham koga mi velat - vnimavaj...
![]() |
||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||
![]() |
||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
|
SDK... ja imav taa privilegija i cest da se zapoznaam so Anastea
![]() SDK... ubavo e koga ke zapoznaes nekoj posle dolgo vreme komuniciranje na internet, isto kako da go znaes mnogu godini ![]() ![]() |
||
SOLI DEO GLORIA
|
||
![]() |
||
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
|
sdk..sto e ovaa moda okolu 15 h tuka ste
![]() |
||
vivi
|
||
![]() |
||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
|
Сдк...Како и да биде сега,колку и тешко да се снајдам...Добро ми дојде оставкава.
|
||
![]() |
||
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
|
... dobra, prijatna vecher...
![]() ![]() |
||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||
![]() |
||
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
|
сдк...ја однесов вики 123 на чат и ке ја убијам ..незнае кај да писхува ..и сега како да си зборам сама |
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
![]() Sdk...ne se normalni hahahhhaaaaaaaaa |
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
sdk...mozebi mu bila posledna zelba
![]() |
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
sdk..auuu me iznasmea
||
|
||
![]() |
||
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
|
sdk ako mu bila zelba ..dobro ne e smesno
|
||
vivi
|
||
![]() |
||
|
sdk...i4 ne e
![]() |
||
|
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
sdk...lele...ete i vo pozadina go ima na sliki hahaaaaaahhaaaaaaa
|
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
![]() |
||
|
sdk bidete ozbilni
|
||
vivi
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 782783784785786 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |